Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,96 Ft
Euró
392,43 Ft
Font
463,87 Ft
Bitcoin
56,499 $

Vitézy Dávid: Karácsony még mindig nem veszi fel a telefont

Vitézy Dávid hiába próbálja elérni Karácsony Gergely, egyszerűen nem hajlandó felvenni neki a telefont.

...svg content...Fotó: Facebook/Vitézy Dávid
Belpolitika
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vitézy Dávid nemrég fontos bizonyítékokat tett közzé a választásról, bízván abban, hogy ezek után elrendelik az újraszámlálást, aminek a végén lehetséges, hogy Karácsony Gergely mégsem marad főpolgármester, és elveszíti Budapest vezetését.

Karácsony kedden a Telexnek adott interjújában reagált a róla kiszivárgott hangfelvételekről, amiben nem a legkedvesebb hangnemben beszélt Vitézyről. Röviddel ezután a rivális is megszólalt, de összességében nem lepte meg az, amit hallott, hiszen pontosan ezt érzékelte a kampány alatt Karácsonytól. Soron kívül Alaptörvény-ellenesnek nyilvánították a főpolgármester-választás eredményét megállapító kúriai végzést

Hamarosan eldől, lesz-e újraszámlálás, ami mindent megváltoztathat, mivel rendkívül kicsi a különbség Vitézy és Karácsony között. Vitézy egy ideje nem éri el telefonon Karácsonyt, és a szerdai sajtóeseményén elárulta, azóta sem fogadja a hívását a főpolgármester, amit nem teljesen ért, mert fontos lenne beszélniük.

Kiderült, már a választás éjszakáján felhívta Karácsonyt, amikor még vezetett, és 90%-os volt a feldolgozottsági szint. Meg akart egyezni vele arról, hogy bármilyen végeredmény is születik, tegyenek közös nyilatkozatot, miszerint újraszámlálást fognak kérni a kis különbségek és a már akkor tapasztalt problémák miatt.

Mivel Karácsony egy ideje nem veszi fel a telefont Vitézynek, és még csak vissza sem hívja, nem tudnak beszélni. Vitézynek az is furcsa, hogy szerinte Karácsony győzelmi beszédeket tart, noha még semmi sem dőlt el, de ha megvan a hivatalos végeredmény, és a főpolgármester maradhat a helyén, gratulálni fog neki. Elsősorban amiatt szeretne vele beszélni, hogy megkérje őt, győzze meg a mögötte álló pártokat az újraszámlálás támogatásáról.

Hollandok is csatlakoznak az Orbán Viktorék által létrehozott európai pártcsaládhoz

A Patrióták Európáért pártszövetség szempontjából meglehetősen jól alakult a pénteki nap.

Szakértők szerint akár 700 forintig is kúszhat a benzin átlagára

A Magyar Ásványolaj Szövetség szerint az üzemanyagadók csökkentése hatékonyabb megoldás lenne az árak mérséklésére, mint a kormány által kilátásba helyezett beavatkozás.