Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,299 $

Ilyen jó hangulatban készül a magyar válogatott az Európa-bajnokságra (videó)

Remek hangulatban hangol a magyar válogatott a közelgő Európa-bajnokságra, amit milliók várnak izgatottan.

...svg content...Fotó: Lang Ádám (b), Szoboszlai Dominik (b2) és Csoboth Kevin (j2), a németországi labdarúgó Európa-bajnokságon részt vevő magyar válogatott tagjai a csapat edzésén Weiler-Simmerbergben 2024. június 11-én. MTI/Illyés Tibor
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Sok millió ember fogja figyelemmel követni a héten rajtoló Európa-bajnokságot. Németország, a házigazda nyitja meg a sort pénteken Skócia ellen, és nem sokon múlt, hogy a magyarok legyenek az ellenfelek a csoportból.

Még különlegesebbé lett volna Németország ellen nyitni, hiszen általában az első meccset, a nyitányt kiugróan sokan követlik figyelemmel. Ugyanakkor Szoboszaliák sem fognak unatkozni Svájc ellen, és már ott vannak a helyszínen, megkettőzött erővel dolgoznak azon, hogy továbbjussanak a csoportból. Soron kívül Fotókon Magyar Péter tüntetése Óbudáról, a közmédia épülete előtt

Szerencsére Szoboszlai is rendben van, az írek elleni kisebb sérülése a múlté. Mint azt a videóban látni fogjuk, a hangulat tökéletes, Marco Rossi is sokat nevet a csapattal, de hamarosan mindenki rendkívül komoly lesz, ugyanis a hétvégén Svájc ellen a minimum eredmény a döntetlen, de a legbiztosabb az lenne, ha nyernének Rossiék.

Orbán Viktor reagált az EU megdöbbentő döntésére

Orbán Viktor magyar miniszterelnök is súlyos csapásként beszél az EU döntéséről a Kínából érkező elektromos autók kapcsán.