Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,98 Ft
Euró
395,09 Ft
Font
466,84 Ft
Bitcoin
59,302 $

Szoboszlai Dominik teljesen felépült, formába lendülve készül az Eb-re

Egy interjúból derült ki, hogy hogy érzi magát most a magyar játékos.

...svg content...Fotó: MTI/Illyés Tibor
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A csakfoci.hu beszámolója szerint Szoboszlai Dominik a dél-bajorországi magyar Eb-főhadiszálláson tartott egy sajtótájékoztatót, melynek során több újságírói kérdésre is válaszolt.

A magyar válogatott csapatkapitányát arról kérdezték, hogy érzi magát most, és jelenleg mi a helyzet a sérülésével. Szoboszlai erre úgy felelt: Soron kívül Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

„Rendben vagyok. Voltam felméréseken, megnéztem a lábamat, és minden rendben van.”

A Liverpool magyar játékosát arról is megkérdezték, hogy mennyire izgul pályafutása első Európa-bajnoksága előtt, mire úgy felelt, egyelőre nem izgul, viszont nagyon kíváncsi lesz arra, akkor hogy érzi majd magát, amikor „éppen elindul a busz a hotelből a stadionhoz”.

Eddigi legnehezebb időszakáról is kérdezték, valamint arról, hogy az milyen hatással volt rá. Erre a kérdésre válaszolva a magyar labdarúgó úgy felelt:

„Az előző kihagyott Európa-bajnokságom azért elég nagy löketet adott nekem is. Mentálisan ott, mondjuk azt, nem voltam a topon, mivel egy otthoni Európa-bajnokságot kellett kihagynom, egy olyan csoportban, ami nagy valószínűséggel elég nagy öröm volt játszani ilyen játékosok ellen. Viszont ez volt az a lökés, ami még több erőt adott nekem, és úgy gondolom, hogy azért tudok most is itt lenni, mert az megtörtént.”