Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
365,28 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
62,910 $

Újabb exkluzív tévés interjút adott Orbán Viktor, este adja le a tv

Újabb televíziós interjút adott Orbán Viktor, ezúttal Bayer Zsolt látta vendégül a magyar miniszterelnököt a HírTV stúdiójában.

...svg content...Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) interjút ad a Hír TV stúdiójában Budapesten 2024. június 7-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Orbán Viktor nemrég a TV2-nél járt, ahol egy hosszabb interjúban beszélt egy esetleges harmadik világháború veszélyeiről. A miniszterelnök már nagyon aggódik, de igyekszik meggyőzni az EU-ban lévőket, hogy ne lépjék át a legvörösebb vonalat, mert az egész világ számára sokba kerülhet.

A kormányfő a magyar válogatottról is mondott pár szót, illetve természetesen kitért Szentkirályi Alexandra visszalépésére, amit tiszteletben tart, elfogadta azt. Szombaton pedig maga is kopogtatott, járta a lakásokat, a házakat, hogy meggyőzze az embereket a vasárnapi szavazás fontosságáról. Soron kívül Magyar Péter diszkós ügye: Márki-Zay arra kéri, viselkedjen államférfihez méltóan

A Hír TV is készíthetett vele interjút, amit 20 órától ad le a televíziós csatorna. Bayer Zsolt fogadta a miniszterelnököt, és ugyancsak a fő témát a háború jelentette, mely egyre nagyobb méreteket ölt. A választások fontosságra sem maradhatott ki hazai szinten, sok településen változhat a helyzet jó vagy rossz irányba.

Nagy Ervin Magyar Péterről: bár terminátornak látszik, azért ő is egy ember

Szerinte a Tisza Párt vezetőjétől sem elvárható, hogy olyan profi legyen, mint aki 20 éve politikusként tevékenykedik.

Őrsi Gergely Karácsonyról: nagy hiba, hogy megpróbált országos politikai pályára lépni

Meglátása szerint ez rengeteg olyan energiát és időt vett el, amit ténylegesen lehetett volna sokkal jobb dolgokra fordítani.

Bellingham világklasszis gólja egyelőre csak Szlovákia ellen ért sokat

Bellingham nagyon szerényen kezelte azt, hogy óriási gólt lőtt Szlovákiának az Európa-bajnokságon, nem sokkal a mérkőzés lefújás előtt, ami hosszabbítást ért.