Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,392 $

Orbán Viktor kopogtatott, majd vendégül látták (videó)

Arra talán Orbán Viktor sem számított, hogy kopogtatás közben még meg is vendégelik, de nem sokkal később már folytatódhatott is a munka.

...svg content...Fotó: Facebook/Orbán Viktor
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Orbán Viktor is aktívan részt vesz a Fidesz 1 milliós napján, aminek ideje alatt 50 ezer aktivista és a kormány politikusai együttes erővel keresik fel az embereket személyesen, hogy meggyőzzék őket a szavazás fontosságáról.

A magyar miniszterelnök számára különösen fontos ez a nap, aki nemrég a TV2-nek adott interjújában Szentkirályi Alexandra meglepő visszalépéséről is mondott pár szót, miközben Vitézy Dávid büntetőfeljelentést tett Karácsony Gergely ellen, addig Magyar Péter a Hősök terén tartott eseményt. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

A kormányfő a kopogtatás alkalmával sok új embert ismerhetett meg, akik támogatják. Az egyik ilyen kopogtatás végén Orbán Viktort vendégül látták, ami a család számára biztosan örökre emlékezetes marad, már csak a felvételek miatt is.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.