Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,71 Ft
Euró
396,21 Ft
Font
468,86 Ft
Bitcoin
65,314 $

Orbán Viktor nyilatkozott Szentkirályi Alexandra visszalépéséről

Orbán Viktor végig, teljes vállszélességgel támogatta Szentkirályi Alexandárt a kampány alatt, aki azonban az utolsó pillanatokban visszalépett.

...svg content...Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad a TV2 Tények című műsorának Budapesten 2024. június 7-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Szentkirályi Alexandra pénteken, a kora reggeli órákban jelentette be, hogy visszalép a főpolgármesteri jelöléstől, és arra kéri a Fidesz szavazóit, hogy szavazzanak Vitézy Dávidra Karácsony Gergely ellen, aki meg van győződve arról, hogy Vitézy a kormányt képviseli.

Vitézy ezt kategorikusan tagadja, és azt őt súlyos pénzekkel támogató Ungár Péter azt mondta, semmilyen megállapodást nem kötöttek a Fidesszel, és nincs szükségük arra, hogy segítsenek nekik, de tudomásul vették a döntésüket. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Szentkirályi egyértelművé tette, ő hozta meg a döntést, senki nem kérte meg erre, de természetesen egyeztetett Orbán Viktor miniszterelnökkel, aki legutóbb a TV2 vendége volt, és röviden kitért arra, hogy mit is gondol erről az egészről, hiszen végig, heteken át támogatta Szentkirályit.

Ahogyan a kormányfő fogalmazott, meggyőzte Szentkirályi a beszélgetésük alatt, és végül elfogadta a dolgot. Hozzátette, meghallgatta, és azt látta, hogy igaza van, így azt fogja tenni, amit tanácsolt neki. Gyurcsány Ferenc pedig már nemcsak Magyar Pétert, hanem Vitézy Dávidot is a Fidesz emberének tartja, és erősen kampányol a jelenlegi főpolgármester mellett.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.