Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,83 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
465,86 Ft
Bitcoin
54,110 $

Opitz Barbi dekoltázserős megjelenése kilométerekről látszik

Opitz Barbi egy nagyon elegáns és kihívó megjelenést választott magának, ami nem áll tőle túl távol.

...svg content...Fotó: Instagram/Opitz Barbara Krisztina
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Mostanában a sztárok egyre inkább szeretnek változtatni, és ez most nem a párkapcsolatokra értendő, bár ott is vannak problémák. Elsősorban a megjelenésre, a frizurákra gondoltunk, több híresség is kellően bátor volt ahhoz, hogy valami egészen másra mondjon igent, amivel nyilván kockáztatnak is.

Ez mindig benne van a pakliban, nem lehet kikerülni, viszont láthatjuk, hogy Sarka Kata esetében is milyen jól sült el a dolog. 18 év után mondott nemet a póthajára, és jobb döntést aligha hozhatott volna, annyira jól áll neki ez a stílus. Nem mellesleg lenyűgözően néz ki, szóval minden összeállhatott számára. Soron kívül Változékony időnk lesz vasárnap, fátyolfelhők boríthatják az eget napközben

Hozzá hasonlóan Gáspár Evelin húga, Virág szintén egy egészen más frizurával köszönt be. Nagyon más most a haja Virágnak, akit sokan várnak a képernyőre, bíznak abban, hogy ott lesz a Gáspárék legújabb évadában, ami a TV2-n fog forogni. A forgatások a háttérben talán már meg is kezdődtek, érdekes lesz figyelni az eseményeket.

Tóth Gabi szintén váltott, bár az ő frizurája már megosztja az emberek véleményét. Ez nagyban köszönhető annak is, hogy rendkívül megosztó a karaktere, és sokan csak emiatt támadják. Legutóbb Disney-slágereket énekelt odahaza a kislányának, és mint mindig, nagy sikert aratott vele.

Opitz Barbi frizurája ugyan nem változott, az legendásnak mondható. Abszolúte a védjegye, akárcsak a dekoltázserős megjelenés, mellyel ismét igencsak fel tudta hívni magára a figyelmet, a rajongók szabályosan megőrülnek érte, annyit dicsérik.

5-0-ra ütötte ki Németország a magyar válogatottat

Nagyon rossz napot fogott ki Marco Rossi magyar válogatottja, súlyos vereségbe futottak bele a németek ellen Németország ellen, akik nem hoztak ki mindent magukból.