Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Videón a Szoboszlai legendás edzőjéről készült különleges festmény

Egy több mint különleges fotót is kapott Jürgen Klopp a liverpoolos távozása alkalmából, ami különleges helyet kaphat a házában.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Már nem Jürgen Klopp a Liverpool edzője, ami miatt mindössze 1 évet dolgozhatott együtt Szoboszlai Dominik a legendával. Ugyanakkor sokat köszönhet neki, mert az ő külön kérésére igazolta le a Liverpool, és rögtön, sokáig kezdőként számított rá, aminek nagyon sok magyar örült.

Ugyan Dominik az idény végére elvesztette a kezdőhelyét, még mindig nagyon fiatal, és az új edzővel visszatérhet oda, ahol lennie kell. Most az Európa-bajnokságon bizonyíthat, ahol ismét felhívhatja magára a figyelmet. Minden bizonnyal így is lesz, és reméljük, sokáig nem lesz szünete, egészen az Eb végéig. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Klopp hátradőlve várhatja a németországi tornát, amire ezelőtt nem volt példa, mert mindig is a futballban dolgozott. Most lesz ideje pihenni, programozni, táncórára járni a feleségével, ami furcsa is lesz számára. Egyik pillanatról a másikra változik meg az élete, ami elkerülhetetlen, ha valaki lemond az edzősködésről.

Sok különleges ajándékot kapott Klopp, köztük egy olyan festménnyel, ami ékes darabja lehet a házának. Érdemes megnézni, hogyan készült el ez a nagyon különleges darab, amire csak irigykedni tudunk, nem lehetett kérdésé, hogy le fogja nyűgözni az edzőt, aki talán pár évig inaktív marad a szakmában.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.