Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Szentkirályi jó reggelt üzenete Karácsonynak: „Behasal Gyurcsánynak”

Szentkirályi Alexandra a legkisebb mértékben sem tartja alkalmasnak Karácsony Gergelyt Budapest vezetésére, aminek ismét hangot adott.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Nemrég olyan hírek láttak napvilágot, hogy a Fidesz hamarosan akár vissza is léptetheti Szentkirályi Alexandrát Vitézy Dávid javára, aki Magyar Péter kritikái után Karácsony Gergelynek üzent. A Fidesz kategorikusan tagadta, hogy ez lenne a tervük, továbbra is Szentkirályi mögött állnak és támogatják a kampányát.

Orbán Viktor miniszterelnök is ezt mondta, és szinte biztos abban, hogy Karácsony nem marad a helyén, új főpolgármestere lesz hamarosan Budapestnek, és megoldódnak a közlekedési kérdések, a köztisztaság, és így tovább. Rengeteg mindenen kell változtatni, Magyar Péter többek között egy gyalogos hidat is építene, és visszaadná az autós forgalmat a Lánchídon. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

„Méltósággal dolgozni a budapestiekért. Ez az, ami nem megy Karácsonynak. Helyette marad a behasalás Gyurcsánynak.” – üzent kedd reggel Szentkirályi, akinek láthatóan már nagyon elege van Karácsonyból, és a budapesti városvezetésből, mely egyre több kritikát kap, és immáron nemcsak a Fidesz oldaláról.

Szentkirályi hétfőn is üzent, folytatta sorozatát, melyben olyan ígéreteket igyekszik összegyűjteni, amik nem valósultak meg Karácsony részéről. „13 nap a választásig. Egy újabb kamu Karácsonytól: 50/38 „A fővárosi önkormányzatban csak az interneten is elérhető szerződések léphetnek életbe.” Karácsonyék elfelejtettek beszállni az internetbe.”

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.