Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,754 $

Minden eddiginél közelebb a hosszabbításhoz Modric a Real Madridnál

Nagyon úgy fest, hogy a Real Madrid megtartja még egy szezonra a klasszis horvát középpályást, aki talán még kevesebbet fog játszani, de ez sem érdekli, mert maradni akar.

...svg content...Fotó: Unsplash/Joshi Milestoner
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Real Madrid hamar visszahódította a bajnoki címet a Barcelonától, akik időközben bebiztosították a második helyüket, addig a madridiak legutóbb 4-4-es döntetlent játszottak a Villarreallal. Már 4-1-re is vezettek, amikor alig pár perc leforgása alatt kaptak három erősen elkerülhető gólt.

Modric is pályán volt, aki általában csereként ugorhat be, noha sokak szerint közel 40 évesen is ott lenne a helye a kezdőben. Szeptemberben lesz 39 éves a horvát világsztár, aki 2012 óta szolgálja hűen a Madridot, és már tavaly is igen komoly ajánlatokról mondott le annak érdekében, hogy maradhasson. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Ancelotti drasztikus módon csökkentette Modric játékperceit, de meghozta a döntést, maradni akar. A legfrissebb hírek szerint a Real sztárja és a klub is arra számít, hogy közös úton folytatják tovább. Emiatt Modric minden más ajánlatot lesöpört az asztalról, és Fabrizio Romano szerint már csak egy találkozóra van szükség.

Ez lesz az a találkozó, amikor megvitatják Modric fizetését és a részleteket, de a horvát számára nem jelent gondot a pénz. Mindez egyúttal azt is jelentheti, hogy Luka minden eddiginél kisebb pénzért cserébe játszhat Madridban, mert csak az a fontos számára, hogy a klubnál maradhasson.

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.