Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,754 $

Megható fotóval köszönt el Szoboszlai Klopptól a Liverpoolnál

Jürgen Klopp több mint nagy hatással volt Szoboszlai Dominik pályafutására, még ha csak egy szezont is dolgoztak együtt.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa a Brighton elleni mérkőzés előtt az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2024. március 31-i játéknapján Liverpoolban. MTI/EPA/Adam Vaughan
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Érdekes lett volna látni, hogyan alakul Szoboszlai Dominik karrierje, ha Klopp nem ad utasítást a Liverpoolnak a magyar sztárjátékos megvásárlására, akiért több mint 70 millió eurót fizettek ki. Minden bizonnyal egy másik topcsapatnál kötött volna ki, akár a Chelsea-nél vagy más ligában, talán Spanyolországban.

Egy biztos, voltak opciói, nem is kevés, de a Liverpool egy nagyszerű hely számára. Azonnal kezdő lett, és ez egészen a sérüléséig így maradt, anélkül minden bizonnyal maradt is volna a kezdőcsapatban. Ugyanakkor a jelenlegi helyzet minden bizonnyal csak átmeneti, más nagy nevek is voltak már így. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Dominik azonban egyrészt még mindig nagyon fiatal, céltudatos, motivált, és rengeteget dolgozik az edzéseken, nemcsak a meccseken. Klopp már elköszönt, papíron június első napjáig még ő tekinthető edzőnek, viszont edzéseket nem tart, sokan az Európa-bajnokságra készülnek, míg mások nyaralnak.

Kloppnak az öltözőben is volt egy nagyon szép beszéde, Szoboszlai is hatása alá került. Megható volt az egész, majd az esti bulin nagyot táncolt a legendás német edző, akitől külön-külön is elköszöntek a játékosok. Dominik is így tett, és az Instagramon szintén köszönetet mondott, megtiszteltetés volt vele dolgoznia.

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.