Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Megint drámai módon vesztett pontokat az MTK Németh Krisztián gólja után

A szezonban már nem először vesztett drámai módon az MTK, ezúttal a Mezőkövesd otthonában Németh Krisztián gólja után.

...svg content...Fotó: Németh Krisztián, az MTK játékosa (k) ünnepli gólját a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójában játszott MTK Budapest - Ferencvárosi TC mérkőzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2024. április 28-án. MTI/Hegedüs Róbert
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Egy több mint felemás szezon az MTK számára, akik a 7. helyen állnak 44 ponttal a nevük mellett, közvetlen a 43 pontos Zalaegerszeg előtt. A Diósgyőr szintén 44 pontot gyűjtött eddig, de még nem játszották le a meccsüket.

Az MTK legutóbb a Mezőkövesd otthonába látogatott, és már a 4. percben eredményes volt. Németh Krisztián, a Liverpool korábbi játékos talált be, és amikor úgy tűnt, a fővárosi csapat győzelemmel távozik, minden megváltozott, mert Kállai Kevin a 91. percben kiegyenlített a már kiesett Mezőkövesdnek. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Szombaton két további mérkőzést rendeznek az NB1-ben, a Videoton és a Diósgyőr, valamint a Paks és a Kisvárda csap össze egymással 17 óra 45 perctől. Hamarosan jönnek az utolsó meccsek, miközben a Ferencvárosnál már nem Sztankovics fog ülni a kispadon, mert felbontotta a szerződését, hogy a Szpartak Moszkva edzője legyen. A Fradi nem remegett meg ettől, sokkal nagyobb nevekkel tárgyal jelenleg.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.