Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Videón, ahogyan a Tottenham dühös edzője beszól a szurkolónak a City meccs alatt

Ange Postecoglou-ra sokáig megváltóként gondoltak Londonban, de azóta sokat változott a helyzet, és irányításával igen mélyre süllyedt a klub.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Manchester City legutóbb a Tottenham ellen lépett pályára kedd este az angol bajnokságában, amivel kvázi eldöntötte a cím sorsát. Egyetlen egy forduló maradt hátra, az Arsenal hátránya 2 pont, és a címvédő aligha fog kikapni a darabokban lévő West Ham Unitedtől, ráadásul odahaza játszhatnak ellenük.

Emiatt az Arsenal még drámaibb módon bukhatja el a címet, mint tavaly. Jól sejtették azok, akik azt mondták, az Aston Villa elleni hazai vereség miatt veszítheti el a bajnokságot Arteta csapata, ami akkor nagyon nem volt benne a pakliban. Minden jel arra mutat, hogy márpedig ez a helyzet, és a City megvédi a címét. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

A Tottenham pedig csak tovább zuhan, és a vereségükkel az is eldőlt, hogy az Aston Villa lesz ott a Bajnokok Ligájába helyettük a Liverpool, az Arsenal és a Manchester City mellett. 2–0-ra kaptak ki Haaland duplájával hazai pályán, és nem egy nézőnek már elege van Postecoglou-ból, aki álomszerűen kezdte a karrierjét 2023-ban Londonban, most azonban egészen más a helyzet.

„Sajnos az elmúlt 48 órában azt láttam, hogy az alapok nagyon törékenyek. A klubon belül és azon kívül is javítani kell. A Spurs-szurkolók az Arsenalról skandálnak? Nem érdekel. Csak egy győztes csapatot szeretnék építeni. Nyerni akarok, ennyi az egész.” – idézte a Tottenham edzőjét a Live Here We Go, miközben Postecoglou dühösen kiszólt az egyik szurkolónak a City ellen meccs alatt.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.