Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,05 Ft
Euró
394,97 Ft
Font
464,98 Ft
Bitcoin
63,062 $

Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Dobrev Klára nem tartja kizártnak, hogy Magyar Péter fél tőle, és nem úgy tűnik, hogy a két párt között lesz valaha együttműködés, hiába ellenzékiek.

...svg content...Fotó: Dobrev Klára, a DK EP-képviselõje beszédet mond a Demokratikus Koalíció (DK), a Magyar Szocialista Párt (MSZP) és a Párbeszéd-Zöldek közös önkormányzati és európai parlamenti választási kampánynyitó rendezvényén a Budapest Kongresszusi Központban 2024. április 14-én. MTI/Máthé Zoltán
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Nem titok, Magyar Péter meghívót kapott a köztévétől, amivel teljesült a kívánsága, mivel ott akar vitázni. Nem sokkal később kiderült, nem ilyen egyszerű a helyzet, miután feltételeket szabott, hogy ez a vita létrejöhessen. Elnézve a jelenlegi helyzetet, a kitételeket, a baloldal összevisszaságát, aligha lesz ebből vita.

Dobrev Klára már nem egyszer üzent Magyar Péternek, a Tisza Párt vezetőjének, akit egy felmérés alapján sokan nem tartanának ideális miniszterelnöknek. Hogy hová fut ki ez az egész a 2026-os választásokig, nem tudni, de jól emlékezhetünk, mi történt Márki-Zay Péterrel és az ellenzéki összefogással, ami gyakorlatilag nem is létezett igazán.

A Fidesz továbbra is erős, Dobrev pedig hajlandó lenne együttműködni Magyarral, de miután egyre több az ellentét közöttük, jelenleg egy forinttal sem fogadnánk arra, hogy a két párt összedolgoznak, már csak amiatt sem, mert Magyar teljességgel elítéli Gyurcsány Ferenc múltját, a politikáját, és így tovább.

Dobrev megint Magyarnak üzent

„Azt már megszokhattátok, hogy az Atv-ben engem kérdeznek. De most nekem is lesz egy fontos kérdésem. Vajon Magyar Péter és Deutsch Tamás elfogadta már a csatorna EP-listavezetői vitafelkérését?” – tette fel a kérdést Dobrev a Facebook oldalán, aki bármikor, bárhol kész lenne vitázni Magyarral és a Fidesz legendás politikusával.

„Menekülés egy vita elől több felvonásban: 1. Vitát akarok! 2. Csak akkor megyek máshova, ha lesz vita a köztévében! 3. Bár lesz vita a köztévében, de ott sem vagyok hajlandó bárkivel vitatkozni! 4. Bár lesz vita a köztévében, hetekig még csak nem is válaszolok az RTL, az ATV vagy a Blikk megkeresésére. 5. Három nappal a Partizán-vita előtt végre kimondom, nem vitatkozom a Partizánban.” – írta egy másik posztjában Dobrev.

„Tudják még követni? Én már alig, mindenesetre úgy tűnik Magyar Péter csatlakozik Deutsch Tamáshoz és nem lesz ott a pénteki, élő EP-listavezetői vitán. A Partizán arra jó volt, hogy két interjút adjon ott Magyar Péter, vitázni már nem lehet Gulyás Mártonnál. Péter, tőlem vagy az erős, egységes Európáról szóló vitától fél?

Sajtóhírek szerint Orbán Viktor kedden Ukrajnába utazik

Úgy tudni, hogy Orbán Viktor magyar miniszterelnök a háború sújtotta Ukrajnába utazik, immáron az EU soros elnökeként.