Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Tom Hanks nagyon laza volt Szoboszlaiék meccsén (videó)

Tom Hanks egyértelműen Szoboszlai Dominikék ellen szurkolt, az Aston Villa mezét viselte, ami részben szerencsét is hozott.

...svg content...Fotó: Tom Hanks amerikai színész egy női rákkutatást támogató alapítvány jótékonysági rendezvényén a kaliforniai Beverly Hillsben 2024. április 10-én. MTI/EPA/Allison Dinner
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tom Hanks egy igazi legenda, aki már a 68. születésnapjára készül, pedig valahogyan mindig is a 40-es verziója van előttünk. Egy színész, aki nehezen öregszik, és láthatóan imádja az életet, a filmeket, az egész szakmát. Sosem volt az a filmgyáros típus, hiába kapott erre lehetőséget, nagyon is megválogatja, mit vállal el.

Emiatt a vagyona sem akkora, mint lehetne, bár így sem panaszkodhat, súlyos dollármilliókat keresett. Már 1977-ben aktív volt az 1956-ban született színész, akit az egész világon ismernek, és bármerre is járjon, felismerik. A családapa több legendás filmben is szerepelt, amik általa csak nagyobbá váltak. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Hosszú a lista, és a 90-es évek nagyban róla szólt, bár a 2000-es években is voltak igazán kiváló alkotások a nevével. Szerencsére még mindig aktív, és amikor teheti, sporteseményekre jár, mert szereti a sportokat. Legutóbb az Aston Villa vendége volt, és a helyszínen nézte végig a drámai 3-3-as meccset a Liverpool ellen, aminek ideje alatt Szoboszlai Dominik csereként lépett pályára.

Hanks a tőle megszokott lazasággal és nyitottsággal fogadta az embereket, nagyon élvezte a közönség, hogy ilyen kaliberű legenda velük együtt szurkol. Abszolúte együtt élt a játékkal, és más VIP-vendégektől eltérően valóban szurkolt, nemcsak úgy ott volt. Pár héttel ezelőtt Adam Sandler, a világhírű vígjátékszínész is felbukkant az egyik angol meccsen.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.