Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,83 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
465,86 Ft
Bitcoin
54,110 $

Szentkirályi: Karácsonyék már a budapesti kisvállalkozók megélhetését is veszélybe sodorták

Szentkirályi Alexandra azt mondja, Karácsony Gergelyék a kisvállalkozók megélhetését is veszélybe sodorták Budapesten.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Szentkirályi Alexandra kampánya folytatódik, legutóbb például Karácsony Gergely keresésére indult, de hiába járta Budapest utcáit, nem találta. A Fidesz jelöltjének már elege van Karácsonyból, az általa vezetett városvezetésből, és ennek számtalanszor adott már hangot a médiában.

Ezúttal a kisvállalkozók helyzete került szóba, melynek kapcsán Szentkirályi egy példával is szolgált. Egy fodrász beszélt arról, hogy milyen helyzetben van, akinek már az édesapja is fodrász volt, és egész életében Budapestben, a belvárosban dolgozott. A közlekedési káosz és nehézségek az ő üzletére is komoly hatással vannak. Soron kívül Változékony időnk lesz vasárnap, fátyolfelhők boríthatják az eget napközben

„Karácsonyék átgondolatlan döntései nyomán kialakult budapesti káosz odáig fajult, hogy évtizedek óta működő, helyi kisvállalkozók megélhetését is veszélybe sodorták.” – írja a legújabb posztjában Szentkirályi Alexandra, aki igazi változásokat akar Budapesten, mert a jelenlegi vezetéssel kicsit sem elégedett.

„Zitának már az édesapja is fodrász volt, és egész életében a belvárosban dolgozott, éppen azért, mert jó összekötő kapocs volt a budai oldal és a külvárosi kerületek között. Mára azonban a külvárosi vendégeinek kétszer, háromszor annyi időbe telik bejutni, így lemorzsolódtak, és a fodrászat megélhetése került veszélybe.” – tudhattuk meg.

Szentkirályi reményei szerint hamarosan vége a jelenlegi rendszernek, és Budapest élén azonnal megkezdi a programját, így többek között a kisvállalkozóknak is segíthet, akik nincsenek könnyű helyzetben jelenleg. „Elég az átgondolatlan és felelőtlen döntésekből. Változás kell Budapesten!” – zárta le.

5-0-ra ütötte ki Németország a magyar válogatottat

Nagyon rossz napot fogott ki Marco Rossi magyar válogatottja, súlyos vereségbe futottak bele a németek ellen Németország ellen, akik nem hoztak ki mindent magukból.