Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,93 Ft
Euró
396,41 Ft
Font
468,56 Ft
Bitcoin
66,073 $

Hiába nincs jó passzban Rashford, hatalmas összeget kérne érte a Manchester United

Kérdés, hogy a szóban forgó ajánlatot melyik együttes hajlandó megadni Rashford játékjogaiért.

...svg content...MTI/EPA/ASH ALLEN
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Mint ahogy arról már korábban írtunk, a tavalyi, szerződéshosszabbítást érő teljesítménye után Marcus Rashford idén meglehetősen haloványan muzsikál. Így a hírek szerint az is felmerült, hogy a szezon végeztével elköszönnek tőle.

Rashfordra ráadásul a manchesteri drukkerek is rászálltak, amit ő egyenesen zaklatásként él meg, amely már hónapok óta tart. Ez pedig még inkább ráerősít a lehetséges távozásáról szóló pletykákra. Soron kívül Nagyon fontos üzenetet kapott Izrael a magyar kormánytól

Csakhogy a Manchester United nem szeretne mindenáron megválni Rashfordtól, így a legfrissebb információk szerint nem kevesebb, mint 80 millió font lenne az az ajánlat, amit már átgondolna a klubvezetés – írja a 90min.

Ez meglehetősen magas összegnek tűnik Rashford idei formáját nézve, persze az is lehet, hogy csupán motiválni szeretnék játékosukat a jobb teljesítményre. Ebben akár még ráció is lehet, hiszen a 2028-ig szóló hosszabbítás után könnyen előfordulhatott, hogy úgy érezte, elérte célját, és ezt követően már nem volt jelen az extra motiváció.

Bárhogy is alakul, Manchesterben a nem túl sikeres idényt követően komoly változások körvonalazónak. Ez pedig nem csupán a keretet, de a szakvezetést is érintheti, így minden bizonnyal mozgalmas nyár elé néznek a Vörös Ördögök.