Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,31 Ft
Euró
387,03 Ft
Font
451,18 Ft
Bitcoin
66,109 $

13 nap után is az egyik legfelkapottabb tartalom a Varga Judit-interjú

Ugyan a TOP-5-ben már nincs benne Hajdú Péter interjúja Varga Judittal, még mindig előkelő helyen áll.

...svg content...Fotó: YouTube/Frizbi TV
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Hajdú Péter karrierje egyik legnagyobb lehetőségét kapta meg azzal, hogy exkluzív interjút készíthetett Varga Judit volt igazságügyi miniszterrel. Közel órán át volt téma Magyar Péter, Varga volt férje, akiről súlyos állítások hangzottak el.

Magyar kategorikusan tagadta, hogy bármikor is megütötte volna Vargát, aki sok részletről beszélt a házasságról, mely ugyan hosszú időn át tartott, nem tudott boldog lenni benne, legalábbis annak nagy részében semmiképp. Egyre több olyan részlet hangzott el, amikről eddig nem halhattunk, és sokan kapták fel a fejüket erre. Soron kívül Nyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

Ugyan a televízió is levetítette az interjút, az ennek ellenére is lassan már 1,2 milliós megintetésnél jár a YouTube-on. Nehéz lesz mindezt felülmúlnia Hajdúnak a YouTube csatornáján, mely egyelőre a csúcs. Lehetséges, hogy ez így is fog maradni, bár soha ne mondd, hogy soha!

Magyar Péter azóta tüntetést szervezett Budapesten, és hamarosan ismét egy hasonló mértékű megmozdulást tervez. Varga viszont a háttérben maradt, másra koncentrál, de nem zárhatjuk ki a későbbi visszatérését. 13 nappal ezelőtt került ki az interjú a Frizbi TV-re, és jelenleg még mindig a 7. helyen áll a felkapottak között, ami ugyancsak meggyőző teljesítmény.

Orbán Viktor Robert Ficóról: „Jelenleg az életéért küzd, élet-halál között van”

Több szempontból is fontos lenne Robert Fico mihamarabbi felépülése, Magyarország számára is, amiről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt egy reggeli interjújában .