Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,007 $

Élőben közvetíti a tv Szoboszlaiék nagy rangadóját a Manchester United ellen

Rövid időn belül ismét összecsap egymással a Manchester United és a Liverpool, ezúttal a bajnokságban feszülnek egymásnak.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik, a Liverpool (k) és Marcus Rashford, a Manchester United játékosa (j) az Angol Labdarúgó-szövetség Kupája, az FA-kupa negyeddöntőjében játszott Manchester United-Liverpool mérkőzésen a manchesteri Old Trafford Stadionban 2024. március 17-én. MTI/EPA/Adam Vaughan
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik továbbra is alapember a Liverpoolnál, Klopp legutóbb is a kezdőbe jelölte a magyar válogatott csapatkapitányát, aki a bemelegítés közben kicsit technikázott is, mondhatni betette az oktatókazettát. Már ezzel is csak növelte a népszerűségét, mivel nemcsak idehaza, hanem Angliában is imádják.

A Liverpool végül, ha nem is a legmagabiztosabban, de hozta a kötelezőt az utolsó helyezett Sheffield United ellen. A másik oldalon pedig a Manchester United úgy bukta el a Chelsea ellen a 3 pontot, hogy a 98. percben még vezettek. A Vörös Ördögök végül összeomlottak, bár a két furcsa büntető is hozzájárult a vereségükhöz. Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

A vasárnapi rangadó a Manchester United és a Liverpool között egyfajta visszavágóként is tekinthető, hiszen nemrég drámai körülmények között ejtette ki az United a Liverpoolt az FA-Kupából.

Nos, most ismét az Old Trafford a helyszín, és nem kizárt, hogy ez lehet Ten Hag utolsó meccse, ha a Liverpool súlyos csapást mér rájuk. A két ősi rivális rangadóját a Spíler 1 közvetíti 16 óra 25 perctől, de már előtte is érdemes lesz a sportcsatornára kapcsolni.