Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,056 $

Hihetetlen, megint megsérült a Manchester United egyik legjobb játékosa

Nem sokkal azután, hogy visszatért az újabb sérüléséből Lisandro Martínez, ismét hetekre kidőlt a sorból, de nem ő az egyetlen.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Manchester United edzőjének, Ten Hagnak eddig nem voltak túl jó igazolásai, cserébe rengeteg pénzt költött el rájuk. Akivel nagy vételt csinált, az Lisandro Martinez, aki a világ egyik legjobb védőjének mondhatja magát. Más kérdés, hogy sokat sérült, és most megint róla szólnak a hírek, mert újra kidőlt a sorból.

Hónapokon át nem volt elérhető, majd amikor visszatért, megint megsérült. Hetekkel később a Manchester United közönsége örömmel fogadhatta, de ez nem tartott sokáig. Hihetetlen vagy sem, újra lesérült a klasszis védő, és Fabrizio Romano azt írja, legkevesebb egy hónapot lesz távol. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Ez már talán több mint balszerencse, valami nagyon nem stimmel. Jó hír, hogy nem a térde sérült meg, amit operálni is kellett, hanem vádlihúzódást szenvedett a legutóbbi edzésen. A másik aggasztó hír, hogy Victor Lindelof is hasonlóan járt, aki a Brentford ellen szenvedett combizom-sérülést, és ugyancsak legalább egy hónapig nem léphet pályára.

Érdekesség, hogy már 53 különböző sérülés vagy betegség miatt kellett mellőznie a Manchester Unitednek a játékosait. Az angol rekorder legutóbb a Brentford ellen játszott, és ugyan megszerezték a vezetést a hosszabbításban, végül 1-1-es döntetlennel távoztak, de még mindig Ten Hag a Vörös Ördögök edzője.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.