Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,90 Ft
Euró
387,48 Ft
Font
451,70 Ft
Bitcoin
65,716 $

Tóth Gabi: „Éppígy, testvérek, Krisztus testében ti is meghaltatok a törvénynek…”

Tóth Gabi ismét egy fontos idézetet osztott meg, ezúttal a kislánya társaságában, akinél nincs fontosabb személy számára.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi élete jelenleg aligha lehetne boldogabb, miután rátalált a szerelem. Papp Máté Bence hozta el számára azt a boldogságot, amire mindig is vágyott, de Krausz Gábor is jól jött ki a szakításból, hiszen megismerhette Mikes Annát. Nemcsak a Dancing with the Starst nyerték meg, hanem egymás szerelmét is.

Jelenleg az Ázsia Expresszben versenyeznek a világ másik felén a Fülöp-szigeteken. Nagy kaland ez számukra, és nem kizárt, hogy eljuthatnak a döntőig, ahol 10 millió forint vár a nyertesre. Nem kis összeg, még az 5 millió is szép nyeremény, hiszen a párok általában feleznek a végén, vagy egyszerre, közösen fektetik be azt. Soron kívül Orbán Viktor fontos bejelentéseket tehet péntek reggel, Robert Fico is téma lesz

Gabi sem unatkozik idehaza, élvezi a nyárias időt, rengeteg időt tölt el a gyermekével és a szerelmével. Közösen programoznak, láthatóan nagy a harmónia hármójuk közöttük. A TV2 sztárja a húsvétról sem feledkezett meg, mely vallási szempontból is fontos, és ez olyasvalami, amiről sokan emlékeznek meg.

Gabi több üzenetet is megosztott ezzel kapcsolatban, és most is így tett. Ezek a napok valóban a nyugalomról szólnak számára, és boldog lehet, mert egy ideje nem forgott túl sokat a neve a sajtóban, új támadások sem érik. Hogy ez meddig tart, nem tudni, mert Gabi személyisége továbbra is megosztó.

“Éppígy, testvérek, Krisztus testében ti is meghaltatok a törvénynek, hogy ahhoz tartozzatok, aki feltámadt a halálból. Ezért most teremjünk gyümölcsöt Istennek.”- olvasható az idézet Gabitól, aki már nem egyszer idézett a bibliából, mely olyasvalami számára, amit mindig szívesen olvas, értékes tanításokat tartalmaz.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.