Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,90 Ft
Euró
391,04 Ft
Font
457,83 Ft
Bitcoin
60,498 $

Sánchez megkapta a magáét a kifakadása után egy volt Man United játékostól

Mint az várható volt, nem váratott sokat magára az, hogy páran reagáljanak Alexis Sánchez kifakadására, aki már az első edzés után távozni akart Manchesterből.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Mint az várható volt, nem váratott sokat magára az, hogy páran reagáljanak Alexis Sánchez kifakadására, aki már az első edzés után távozni akart Manchesterből.

Sokak számára nem volt szimpatikus az a hozzáállás, amit Sánchez mutatott a Manchester Unitednél. Mint az nemrég kiderült, a chilei klasszis már az első edzése után vissza akart térni Londonba az Arsenalhoz. Soron kívül Szentkirályi Alexandra megegyezett Lázár Jánossal a BKK-s dolgozói jegyekről

Mindezt tette úgy, hogy valóban csak egy edzésről volt szó, miközben a heti fizetése több mint 500 ezer font volt. Ez a fajta kifakadás csak még nagyobb ellenszenvet váltott ki a rajongók körében, és a csapat korábbi játékosai sem hagyták szó nélkül a dolgot.

Fogalmazzunk úgy, hogy nem sokan sajnálták a 31 éves világsztárt, amiért saját maga döntött a távozás mellett Londonban, és írta alá a rekordfizetését, miközben a világ egyik leghíresebb klubjához kerülhetett.

A Manchester United egykori hátvédje, Rafael sem tudott szótlanul elmenni a nyilatkozat mellett. Röviden, de annál frappánsabban reagált, amiről a goal.com is beszámolt. A brazil finoman utalt rá, hogy talán paranormális tevékenységek zavarhatták a chileit abban, hogy jól játsszon az Old Traffordon.

„Talán látott egy szellemet és megijedt, ami magyarázatot ad arra, hogy miért játszik minden alkalommal ilyen rosszul.” – szúrt oda az Instagramon a 30 éves futballista, akit szintén nem győzte meg különösebben Sanchez.

A térdsérülése miatt 3 hónapra partvonalra is került Sanchez először kölcsönbe került az Interhez, majd az olaszok megvásárolták őt, miután elégedettek voltak a teljesítményével. Három évre írt alá a legendás olasz klubbal.

„Sikerre éhes vagyok, és nyerni akarok. A célom az, hogy minden rajongót boldoggá tegyek Amiatt vagyok itt, hogy nyerjek, és boldog vagyok, hogy itt maradhatok az Internél.” – mondta a hivatalos nyilatkozatában Sanchez.

Nézzük, mit hoz Messi számára a jövő a Barcelonánál, ahonnan távozni akart

Bőnyi iskolai késelés: javítóintézetbe kerül a 12 éves elkövető

30 napra rendelte el a Győri Járásbíróság annak a 12 éves lánynak a letartóztatását, aki szívtájékon szúrta osztálytársát.