Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
357,53 Ft
Euró
386,21 Ft
Font
448,93 Ft
Bitcoin
61,815 $

Rejtélyes körülmények között holtan találtak egy fiatal erőemelő bajnokot

A 34 éves nő holttestére otthonában találtak rá, furcsa körülmények között.

Fotó: Unsplash/Alora Griffiths A kép illusztráció.
Dél-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

A 34 éves Rhayara Morais-t szerda délután holtan találták ágyában, a brazil fővárosban, Brasíliában található lakásában. Holttestére egy aggódó barátja talált rá, aki értesítette a rendőrséget, miután nem tudott kapcsolatba lépni vele. Úgy vélik, hogy a holttest már legalább hat napja ott lehetett.

Rhayara, akinek közel 150 ezer követője volt az Instagramon, és félmillió rajongóval büszkélkedett a Tiktokon, regionális erőemelői címet nyert, miután körülbelül két évvel ezelőtt belevágott a sportba. A nő korábban női focista volt, és testnevelést, valamint jogot tanult, majd az interneten mutatta be edzésprogramjait. Soron kívül Szijjártó Péter már „nagyon szeretne túl lenni” a Paks2-n

Sőt, egy saját weboldala is volt, szponzorai között pedig többek között szerepelt egy étrendkiegészítőkkel foglalkozó cég és egy csúcskategóriás edzéskiegészítőket gyártó vállalat is. A helyi hatóságok egyelőre nem hoztak nyilvánosságra semmilyen információt a lehetséges halálokról.

Egyelőre tehát nem tudni, hogy bűncselekmény történt-e, vagy esetlegesen álmában, egy hirtelen betegség következtében hunyt-e el. Szomszédai és a környéken lakók is megdöbbenésüknek adtak hangot a nő váratlan halála kapcsán, s mindannyian kiemelték, egy udvarias, kedves és rendkívül vidám emberként ismerték.