Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,007 $

Videón Szoboszlai győztes gólja a török válogatott ellen

Szoboszlai Dominik lábai ezúttal sem remegtek meg, értékesítette a büntetőt a török válogatott ellen péntek este a Puskás Arénában.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik büntetőből gólt lő a török Mert Günok kapusnak a Magyarország - Törökország barátságos labdarúgó-mérkőzésen a Puskás Arénában 2024. március 22-én. A magyar válogatott 1-0-ra győzött. MTI/Illyés Tibor
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint ismeretes, felkészülési mérkőzést játszott egymással a magyar válogatott és Törökország, készülvén az Európa-bajnokságra. Marco Rossi semmit nem bízott a véletlenre, és egy igen erős csapatot küldött a pályára a hatalmas és lelkes közönség előtt, akik már nagyon várták, hogy újra láthassák a válogattat.

Dárdai Márton ugyan nem a kezdőben kapott helyet, bemutatkozhatott, és egyértelműen ő kapta a legnagyobb biztatást. Kitörő örömmel fogadták Dárdai fiát, aki a jövő egyik legfontosabb láncszeme lehet, és már tudja, milyen az, amikor egy válogatott játékos Magyarországot képviseli ekkora tömeg előtt. Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Az első félidő nehézkesen alakult, nem ment minden a tervek szerint, függetlenül attól, hogy voltak helyzetek. Gulácsi remek teljesítménnyel tért vissza, és vette át Dibusz helyét, így lehetséges, hogy csak másodszámú kapus lesz az Eb-n. Erről később születhet döntés, és ne feledjük, kedden Koszovó ellen lép pályára a csapat, ahol valószínűleg már Dibusz áll a kapuban.

Szoboszlai gólja döntött a törökök ellen, büntetőből volt eredményes a Liverpool sztárja. Egy nagyon pontos és erős büntetővel nyerte meg a csapat a felkészülési meccset, és ugyan Schäfer is betalált, les miatt elvették a gólját. Ettől függetlenül ez az este számára is rendkívül különleges lehetett, mint korábban.

Menet közben borult lángokba egy busz Indiában, nyolcan életüket vesztették

Újabb tragikus buszbaleset történt Indiában, melynek következtében legkevesebb nyolcan életüket vesztették.