Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,69 Ft
Euró
388,52 Ft
Font
451,63 Ft
Bitcoin
62,646 $

Visszaszólt egy újságírónak Klopp, videón az edző csípős reakciója

Az újságíró butaságot kérdezett, Klopp pedig helyretette.

Fotó: MTI/EPA/Adam Vaughan
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a vasárnapi mérkőzésen, az FA-kupa negyeddöntőjében a Manchester United 4-3-as végeredménnyel győzedelmeskedett a Liverpool felett, ami miatt érthető módon Jürgen Klopp sem volt felhőtlenül boldog. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón az edző még azt is megjegyezte, hogy talán most látta először igazán szenvedni csapatát:

”A United a lehető legjobban kezdett, korán megszerezte a vezetést. Nekünk kicsit jobban meg kellett volna szerveznünk a játékunkat, küzdöttünk az emberfogással. Aztán abban a pillanatban, amikor megtaláltuk a megfelelő játékmódot, elkaptuk a ritmust. Az nagyon jól nézett ki, és teljesen megérdemelten vezettünk kettő egyre. A második félidő pedig kivételes volt, de nem zártuk le a meccset, és amikor az Old Traffordon nem teszed ezt meg, az ellenfélnek lesznek lehetőségei. A rendes játékidő végén egyenlítettek, Marcusnak (Rashford) pedig volt egy nagy helyzete a győzelmükhöz is, aztán nagyon nehéz dolgunk volt. Most láttam először igazán szenvedni a csapatomat, de sokat is játszottunk mostanság. Amikor három kettőre vezettünk, minden rendben volt, de aztán egyenlített, és a győzelmet is megszerezte az ellenfél. Elismerésem a Unitednek, rendkívül keményen küzdött, de ez ilyen, ha elődöntőbe akarsz jutni. Azt hiszem, aki látta a meccset, két olyan csapatot látott, amelyik egyformán megértette a meccs és a sorozat fontosságát. Mindent megpróbáltunk, de ezúttal nem sokat kaptunk érte.” Soron kívül Változékony időjárás vár ránk szerdán, több helyen is van kilátás csapadékra

Az edző ezt követően úgy fogalmazott, őszintén reméli, hogy a játékosok egészségesen térnek majd vissza a válogatott szünetről, s akkor is el is kezdik majd az idény hátralévő részét. Megjegyezte, sok jó dolgot látott a mérkőzésen, kiemelve, hogy a hangulat is rendben volt és maga a játék is, noha az eredménynek nyilvánvalóan nem örül.

Klopp egyebek mellett a dán televíziónak is nyilatkozott a keserű mérkőzés után, ám amikor az újságíró azt kérdezte tőle, hogy a sok jó meccs miatt játszottak-e gyengébben a Manchester United ellen, Klopp diszkréten helyretette a kérdezőt:

„Nem vagy túl jó formában, és nem akarok miattad idegeskedni.”