Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,84 Ft
Euró
387,72 Ft
Font
450,63 Ft
Bitcoin
61,132 $

Sajtóhír: Salah Szaúd-Arábiába tart, már alá is írhatta a szerződést

Gigantikus összeg ütheti a Liverpool markát, ha valóban igazak a híresztelések.

Liverpool, 2023. január 21. Mohamed Szalah, a Liverpool játékosa az angol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában játszott Liverpool FC-Chelsea mérkõzésen Liverpoolban 2022. január 21-én. A mérkõzés gól nélküli döntetlennel ért véget. MTI/EPA/Peter Powell
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Mohamed Salah jövője kapcsán már tavaly is sok hír szárnyra kelt, azonban az egyiptomi kitartott a Liverpool mellett, és a szezon során kulcsszerepet játszik abban, hogy csapata vezeti a Premier League tabelláját. A szerződéshosszabbítás időpontja azonban közeleg, és nem biztos, hogy sikerül megegyezni a klubvezetéssel.

A helyzetet bonyolíthatja Jürgen Klopp távozása is, az edzőcsere ugyanis alaposan felboríthatja a Klopp-éra eddigi stratégiáját, a 31 éves egyiptomi csatárnak ráadásul vélhetően az eddiginél kevesebb fizetéssel kellene beérnie, ha mégis hosszabbításra kerülne a sor. Soron kívül Lenyűgöző felvételeken a péntek esti égi tünemény, ami a Balatonnál is látszott

Jelenleg ugyanakkor nem úgy fest a helyzet, hogy Salah kitöltené 2025-ig érvényes kontraktusát, legalábbis Mido, az egykori egyiptomi kiválóság szerint, aki az X-en már azt is megszellőztette, hogy Salah már alá is írta szaúd-arábiai szerződését – számolt be róla a 90min.com.

Érdemes azonban fenntartásokkal kezelni az ilyen és ehhez hasonló információkat, még akkor is, ha nyilvánvaló, hogy a szaúdi klubok közül többen is élénken érdeklődnek Salah szolgálatai iránt. Köztük van az Al-Ittihad is, amely tavaly szeptemberben 215 millió eurót ajánlott a csatár játékjogaiért.

Salah mellett egyébként a Liverpool is gondolkodhat úgy, hogy enged a szaúdi ajánlatok valamelyikének, és elköszön klasszisától. Már csak azért is érdemes megfontolni a döntés, hiszen ha Salah kitölti a szerződését, úgy könnyen lehet, hogy szabadon igazolhatóként vált csapatot, ebben az esetben viszont hoppon maradhat Szoboszlai Dominik csapata.