Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
358,54 Ft
Euró
386,90 Ft
Font
450,13 Ft
Bitcoin
62,674 $

Haaland arckifejezése mindent elárult, eltolta magától a kamerát (videó)

Haaland nem vette jó néven, hogy ebben a helyzetben ilyen közelről veszi a kamera, majd fogta magát, és eltolta magától az eszközt.

Fotó: EPA/PETER POWELL
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Manchester City nem jött jól ki a legutóbbi angol fordulóból, mivel váratlanul csak egy döntetlenre voltak képesek az idén is rendkívül gyengén teljesítő Chelsea ellen, ráadásul hazai pályán. Frusztráló volt számukra, hogy nem tudják értékesíteni a helyzeteiket, és Haaland korábban ezeket szinte mind bevágta.

Most valahogyan még szerencséje sem volt, fejjel legalább kétszer lehetett volna eredményes. Talán még a korábbi sérülése után nem vette fel a tempót, mindenesetre ez a váratlan döntetlen nagyon sokba kerülhet a bajnokság végén, különösen azok után, hogy a listavezető Liverpool elhozta a 3 pontot a Brentford otthonából. Soron kívül Ennyibe kerülnek a jegyek a magyar válogatott utolsó felkészülési meccsére

Szintén rossz hír Guardiola csapatának, hogy az Arsenal is megtette ezt a „szívességet”. Ha a City hozza az elmaradt mérkőzését, akkor sem előzheti meg a Liverpoolt, pedig pontosan ez volt a tervük, viszont még mindig sok van hátra a végéig. Tavaly is csak a hajrában kapcsoltak igazán magas fokozatra, bár ahhoz az Arsenal is kellőképpen asszisztált.

Minden Haaland arcára volt írva a mérkőzés után, csak nézett maga elé, ő sem akarta elhinni, hogy mindez megtörtént vele. Nehezen fogadta el a dolgot, nem szokott hozzá, hogy ennyi helyzetből egyszer sem tud betalálni. Az operatőr nagyon közelről vette a csatár arcát, aki ezt nem vette jó néven.

Megvalósul Vitézy kívánsága, élőben vitázhat Karácsonnyal a Partizánban

Vitézy Dávid és Karácsony Gergely élő adásban feszülhet egymásnak, ami az elmúlt időszak egyik legnézettebb műsora lehet, míg Szentkirályi Alexandra valószínűleg nem lesz ott.

Április óta nem találnak egy 16 éves pécsi lányt

A 16 éves pécsi lány még április közepe előtt tűnt el, azóta sem tudni, hogy hol tartózkodik jelenleg, és mit csinál.

Keretet hirdet Marco Rossi, élőben adja a tv

Élőben közvetíti a televízió Marco Rossi kerethirdetését az Európa-bajnokságot megelőző utolsó felkészülési mérkőzésre.