Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,035 $

Haaland mindent kihagyott, pontokat bukott a Manchester City Szoboszlaiékkal szemben

Azzal, hogy a Manchester City nem tudta legyőzni a Chelsea-t hazai pályán, 2 fontos buktak a Liverpoollal szemben, akik még mindig vezetik a tabellát.

...svg content...Fotó: EPA/PETER POWELL
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Liverpool hozta először a kötelezőt a Premier League aktuális fordulójában, Szoboszlai Dominik nélkül, aki még mindig sérült. Továbbra sincs arról információ, mikor térhet vissza a magyar válogatott csapatkapitánya. Salah már megtette ezt, gólpasszal és góllal járult hozzá csapata fontos győzelméhez a Brentford otthonában.

Az Arsenal még határozottan gyűjtötte be a 3 pontot, 5-0-val ütötte ki a Burnley-t idegenben, addig a Tottenham hazai pályán kapott ki a Wolverhamptontól, így gyakorlatilag ezzel a vereséggel ki is szálltak a bajnoki címért folytatott harcból. Miután a Manchester United feljövőben van, és az Aston Villa továbbra is ott van a tűz közelében, ádáz harc várható a BL-helyekért. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Arra már nincs reális esély, hogy a Liverpool, a Manchester City és az Arsenal ne legyen ott a TOP-3-ban, csak az lehet a kérdés, hogy milyen sorrendben zárják majd a szezont. Miután a Liverpool és az Arsenal is megnyerte a meccsét, Guardiola csapata nagyobb nyomással a vállain léphetett pályára szombat este a Chelsea ellen.

Hiába a Chelsea katasztrofális formája, abszolúte ellenfelei tudtak lenni a címvédőnek, és idegenben. Sőt, Sterling a 42. percben egy látványos góllal szerezte meg a vezetést, amire sokáig nem volt válasz. Haaland legalább két gólt fejelhetett volna, de semmi nem akart neki sikerülni, több jó lehetőséget hagyott ki.

A Chelsea a végén már nagy nyomás alatt volt, és ezt nem bírták ki, bár az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy a londoniak akár el is dönthették volna a 3 pont sorsát. Rodri a 83. percben egyenlített ki, és ekkor még mindig volt hátra több mint 10 perc a 4 perces hosszabbítás miatt, és senki sem tudta, mi fog történni. Ez egyúttal azt is jelenti, ha a City megnyeri az elmaradt meccsét, akkor sem előzheti meg az 57 pontos Liverpoolt. Az Arsenal viszont 55 pontos az 53 pontos és egy meccsel kevesebbet játszott manchesteriek előtt.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.