Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,88 Ft
Euró
387,74 Ft
Font
450,80 Ft
Bitcoin
60,716 $

Salah góllal tért vissza a Liverpoolban, de két sztárjuk is megsérült

Keserédes ez a győzelem a Liverpool számára a Brentford otthonában, még Salah visszatérése ellenére is, mert két sztárjuk is lesérült.

Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik továbbra sem érhető el a Liverpool számára a meccseken, ami nagy veszteség a középpályán, ráadásul Salah csak most térhetett vissza, aki egy ideje szintén sérüléssel bajlódott, amit még az afrikai tornán szedett össze. Egyelőre nem tudni pontos dátumot, mikor játszhat újra a magyar válogatott csapatkapitánya.

Most még inkább foghatja a fejét Klopp, mert a Brentford elleni meccsen két sztárja, kulcsjátékosa sérült le. Jones már a 34. percben lejött a sérülése miatt, míg 10 perccel később Jota tette ezt meg igen komoly fájdalmak közepette. Salah sem tervezett ilyen korai bevetésre, viszont nem volt más esély. Soron kívül A DK bejelentette, mégis lesz nyilvános vita a köztévén

A vezetést a 35. percben szerezte meg a Liverpool Nunez parádás emelését követően. Jota adta neki a passzt, aki nem sokkal később már az orvosi szobában volt, hogy megállapítsák, mennyire súlyos a helyzet. Látván a fájdalmait, lehetséges, hogy ez megint egy hosszabb kihagyás lesz, hiába csak nemrég tért vissza.

A második félidő elején Mac Allister köszönt be, és ekkor Salah még csak egy gólpasszal hívta fel magára a figyelmet. A 68. percben azonban már a góljának örülhetett, mintha távol sem lett volna, óriási formában van. A 75. percben ugyan Toney szépített, ez semmire nem volt elég, ráadásul Gakpo a 86. percben 4-1-re módosította az állást, ami egyúttal a végeredmény.

Ezzel a győzelemmel a Liverpool már 57 pontos az 52 pontos Manchester City előtt, viszont a címvédő két meccsel kevesebbet játszott. Szombat este a Chelsea ellen fognak játszani, bár Pochettino csapata rendkívül hektikusan játszik, így még egy nagyobb pofon sem elképzelhetetlen, ami talán a londoniak edzőjének állásába kerülne.

Ha most lenne választás, ezek a pártok be sem kerülnének a parlamentbe

Egy friss felmérésből derült ki, mennyire sokat változott egyes pártok támogatottsága.

Videón Mbappé érzelmes bejelentése, elköszönt a PSG-től

Egy ideje köztudott volt, hogy Mbappé nem marad Párizsban, és a Real Madridhoz igazol, akik ingyen szerezhetik meg a játékjogát a lejárt szerződése miatt.

Legkevesebb 50 halottja van az afganisztáni áradásoknak

A belügyminisztérium tájékoztatása szerint legkevesebb 50 halálos áldozata van az észak-afganisztáni áradásoknak.