Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,137 $

Klopp elárulta, visszatérhet-e Szoboszlai a kupadöntőre

Az edző megosztotta, a lesérült Szoboszlai vajon pályára léphet-e a kupadöntőn.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Adam Vaughan
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Jürgen Klopp a hétvégi, Brentford elleni bajnoki mérkőzés előtti sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy mire számíthatnak a rajongók, s Szoboszlai Dominik visszatérhet-e a pályára február 25-én. Első körben arról beszélt, hogy Mo Salah, Alisson, Joe Gomez és Conor Bradley szerencsére visszatérhet a pályára és a héten már a csapattal együtt edzettek.

Később pedig az újságírók kifejezetten rákérdeztek Szoboszlai helyzetére, mire Klopp úgy felelt, „igen intenzív periódusban vagyunk, tudom, hogy az emberek többsége a Ligakupa-döntőre koncentrál, ami teljesen rendben van, de nekünk még lesz addig két bajnokink, amelyeken ugyanolyan rossz, hogy nem játszhatnak”. Soron kívül Hét falut kellett evakuálni a nagy indonéz vulkán villámok szórta kitörése miatt (fotóval)

Klopp ezen a ponton megjegyezte, „Dominik valahol a döntő időpontjára bevethető lehet, meglátjuk”, hozzátéve, hogy „Dominiknek nincs sok esélye a döntőre, de talán mégis, Trent sokkal valószínűbb, hogy utána tér vissza”. Mint ismert, Szoboszlai február elején lesérült, ami miatt még mindig nem lépett pályára.

Úgy tudni, hogy egy ismert sportrehabilitációs specialista vette kezelésbe, aki korábban többek között Haalanddal és Gulácsival is dolgozott együtt, ám állítólag a szakember sem találta meg a játékos által érzett fájdalom okát. Ennek okán pedig azt sem lehet pontosan tudni, hogy meddig tart a magyar klasszis felépülése.

Klopp megerősítette, a Liverpool az utolsó klubja Angliában

Szoboszlai Dominik edzője nem fog más csapatot irányítani Angliában, és azt mondja, hosszú szünetre megy.