Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Cristiano Ronaldo gyönyörű szerelme megmutatta, hogyan pózol egy fotózáson (videó)

Cristiano Ronaldo kedvese, Georgina Rodríguez nagyon keresett modellé vált, aki láthatóan élvezi is ezt, illetve a luxuséletet.

...svg content...Fotó: Instagram/Georgina Rodríguez
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Óriási luxusban élhet Ronaldo párja, akivel ugyan továbbra sem házasodott össze, egy családként működnek. Mindenki csak találgatja, mikor történik meg a leánykérés, mikor lesz a világraszóló esküvő, ám ez egyelőre nem történt meg. Ami biztos, hogy évek óta együtt élnek, és már közös családot alapítottak.

Nincs idejük unatkozni a hat gyermek mellett, akik rendkívül fontosak nekik. Ronaldo legnagyobb gyermeke pedig lassan profi futballista lehet, ügyesen bánik a labdával, de még mindig kell egy kicsit fejlődnie ahhoz, hogy a felnőttek között játsszon az édesapja mellett a szaúdi Al Nassr színeiben. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Ronaldo nemrég ünnepelte a 39. születésnapját, ami boldogan telt számára. A családdal ünnepelt, nem tartottak fényűző bulit, bár jövőre ez talán változhat, hiszen a 40. születésnap igencsak különlegesnek ígérkezik. Topformában van a portugál csillag, és ez a megjelenésére is igaz, amit büszkén mutogat a követőinek.

Georgina sem túl szégyenlős, és modellként nagyon látványos fotók jelennek meg róla. Jól érzi magát a bőrében, valószínűleg elégedett is önmagával, rendszeresen edz, és amikor csak teheti, posztol valami új dolgot. Közel 60 millió követőt számol az Instagram oldalán, így távolról sem arról van szó, hogy mindezt a maga szórakoztatására teszi.

A pózolásba is belejött, ami igen fontos a modellek világában, hogy a lehető legjobb fotók készüljenek róluk. Most épp ebből mutatott párat Georgina a parton, ahol szintén luxusban érezhette magát. Nem mellesleg neki is nemrég volt a születésnapja, csak épp a 30., aminek megadták a módját.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.