Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,035 $

Hihetetlen, mekkora ziccert hagyott ki Vinícius Júnior a Real Madrid meccsén (videó)

Vinícius Júnior sem akarta elhinni, hogy a Geta kapusa még valahogyan hárítani tudta a lövését, egészen közel a kapuhoz.

...svg content...Fotó: EPA/Kiko Huesca
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Real Madrid magabiztos léptekkel halad előre a következő spanyol bajnoki címe felé. Bizonyos szempontból a Barcelona korábbi menetelését másolja le, miközben meccseket fordítanak meg, és az utolsó pillanatokban húzzák be a győzelmeket. Ami akkor ment a katalánoknak, az most nagyon nem, és Xavi hamarosan távozni fog.

Ugyan a Barcelona megnyerte a legutóbbi bajnokiját, a hátrányuk már jelentős a Real Madridhoz képest, és lassan a Girona is elérhetetlen távolságba kerül. Sok meccs van még hátra, de nem túl valószínű, hogy a két nagy rivális ennyi pontot hullajtson el, sokkal inkább egymással vannak elfoglalva a tabella első két helyén. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Hamarosan a Real Madrid a városi rivális Atleticót fogadja, ami akár a cím sorsáról is dönthet. A Girona számára ez egy újabb remek lehetőség arra, hogy visszavegye az első helyet, és ha az Atletico nem nyer, gyakorlatilag végérvényesen lemondhatnak az idei bajnoki győzelemről, bár jelenleg sincs rá túl sok esély.

A Real Madrid a Getafe otthonában lépett pályára csütörtök este, és noha a gála elmaradt, ezt talán most nem bánták a szurkolók. Több nagy helyzet is kimaradt, Vinícius Júnior például a szezon egyik legnagyobb ziccerét hagyta ki, amit szintén megnézhettek a mérkőzésről készült hivatalos összefoglaló videóban.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.