Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

A csillagjegyed elárulja, mi tesz téged igazán boldoggá idén

Az kétségtelen, hogy a 2024-es év remek lehetőségekkel, esélyekkel, szerelemmel és pozitív anyagi változásokkal kecsegtet. De vajon tényleg erre vágyunk? Vagy valami másra? A csillagjegyünk elárulja.

...svg content...Fotó: Unsplash
Egészség/Életmód
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Az eddigiek alapján úgy tűnik, ha anyagiakról vagy a szerelemről van szó, igazából meglehetősen jó év elébe néznek az egyes csillagjegyek. Van, aki újra szerelmes lesz, vagy éppen rálel a lelki társára, míg mást eljegyeznek és boldogan tervezi utána az esküvőt. Egyesek végre megkapják a megérdemelt munkahelyi elismerést, akár egy előléptetés vagy fizetésemelés formájában, míg másoknak a vállalkozásuk teljesít majd igazán jól.

Ilyenkor már csak az a kérdés: valóban erre vágytunk? Örömet okoz ez nekünk? A csillagjegyek most sem hazudnak, hiszen megmutatják, mi az, ami igazán boldoggá tesz minket 2024-ben – írja a Cosmopolitan a Collective World-re hivatkozva. A Kos esetében ez a harmónia, hiszen bátor és dinamikus személyként szinte állandóan pörög, nem is tudja elképzelni az életét feladatok és kihívások nélkül. Idén viszont tudatosan visszavesz a tempóból és csak arra fókuszál majd, ami igazán fontos: a harmonikus és boldog életre. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

A Bika esetében ez a siker lesz, de az is ösztönzően hathat rá, hogy az égiek azt súgják, 2024 élete legjobb éve lehet. Olyan helyekről fog az életébe betoppanni a boldogság, ahonnan talán nem is gondolná: bármihez is ér, az szinte arannyá válik. Így hát jobban teszi, ha kiélvezi mindezt, hiszen ez a szerencseszéria sajnos nem tarthat mindörökké. Míg az Ikrek csillagjegy szülöttét a szerencsés évkezdés teszi leginkább boldoggá.

Az év eleje szuperül indul számára, a jó szerencsére pedig már nagyon-nagyon régóta várt. Vagyis nincs más hátra, mint hogy kiélvezze ezt, amíg csak van rá lehetősége, ugyanis az év második felében már visszafogottabban fognak alakulni az események. Röviden az a legjobb, ha a mának él. A Rákot pedig az önfejlődés útjain való kalandozás fogja igazán megörvendeztetni. Kemény lecke vár rá az őszinteségbe és a bizalomba vetett hitéről, ezért lesz pár kemény hónapja, de végül az előnyére tudja fordítani a helyzetet és erősebben jön ki a dologból, mint valaha.

Az Oroszlán számára a spontán események lesznek azok, amik dalra fakasztják a szívét, ami érthető annak fényében, hogy mostanában nem volt sikerszériája, azonban a 2024-es év áttörtést hozhat. Más szavakkal élve, ami fekete-fehér volt, abból rikítóan színes, élénk fények lesznek, ami először elvakítja, később viszont csak sodródik majd az árral és rájön, hogy mindez jó is lehet. A Szűz jegyre a pozitív változás lesz különösen jó hatással, sokat fog tanulni ebben az évben.

Így azt is, kiben bízhat meg és kiben nem, egyúttal megeshet, hogy a fejlődés érdekében el kell engednie pár személyt vagy egy hozzá közel álló ügyet, dolgot. Ám amint megtörténik, minden szebb és jobb irányba fog terelődni, vagyis megéri meghozni ezeket a nehéz döntéseket. A Mérleg számára az édes románcok okozzák majd a legnagyobb boldogságot, azaz szerelem és párkapcsolatok szempontjából a 2024-es év az ő éve lesz.

Minden úgy fog történni, ahogyan a filmekben szokott, egészen áprilisig. Onnantól kezdve pedig komolyra fordulhat a dolog: még az is lehet, hogy eljegyzés vár rá. A Skorpiót ezzel szemben a munkahelyi sikerek mozgatják majd meg, igazán büszke lesz arra, amiket elér. Hiszen az idei évben végre el fogják ismerni a munkájába fektetett energiáját és azt a sok lemondást is értékelni fogják, amit nap, mint nap belead. A fizetésemelés lesz a hab a tortán, szóval készülhet is az ünneplésre.

A Nyilast leginkább az új lehetőségek örvendeztetik meg, s a legjobb hír, hogy ebben az évben szinte minden összejön neki: család-barátok, karrier, párkapcsolat, szerelem. Mindössze arra kell figyelnie, hogy ne mondjon nemet semmire, mert ha igennel játszik, a 2024-es évben csak nyerhet, semmit sem veszíthet. A Bak csillagjegy szülötte pedig a gazdagságban leli örömét, amelyhez az első lépés, hogy végre átvegye a vezető szerepet.

Idén mesés gazdagság vár rá, amit semminek és senkinek, kizárólag saját magának köszönhet majd. Legyen hát büszke önmagára és költsön pénzt olyan dolgokra is, amiket már régóta meg szeretne venni. A Vízöntő viszont a szerelme elmélyülésében teljesedik majd ki, még ha ezt most még nem is látja. Gondoljon arra, hogy már látszik a fény az alagút végén, közel a beteljesülés. Ha türelmes lesz, akkor tényleg minden összejöhet neki, különösen az a párkapcsolat, amiről már olyan sokat álmodozott.

A Halak csillagjegy szülöttének is valami hasonló dologban lesz része idén, hiszen végre megtapasztalja azt a szeretetet, ami több szempontból is megdobogtatja a szívét. Néha hajlamos túlságosan beleélni magát a dolgokba, ezért félreérti az embereket, de a 2024-es évben végre tényleg nem fognak csalni a megérzései. Mindenhonnan szeretet fog áramlani felé, ebben a hirtelen jött boldogságban pedig csak úgy ragyogni fog. Élvezze hát ki minden pillanatát, igazán megérdemli.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.