Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,13 Ft
Euró
385,91 Ft
Font
449,42 Ft
Bitcoin
66,457 $

Klopp kész lenne átadni a kulcscsontját a Liverpool sérült sztárjának

Tsimikas kezet foghat Robertsonnal, aki még októberben esett át egy vállműtéten, és most valami hasonló vár rá is.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Izgalmasan és látványosan alakult a Liverpool rangadója az Arsenal ellen a Premier League-ben, közvetlen karácsony előtt. Szoboszlai Dominik ezúttal is kezdő volt, és Klopp úgy döntött, végig a pályán hagyja, mint tette azt az első pár meccsen a szezon kezdetén. A magyar válogatott csapatkapitánya jól játszott, és voltak bizonyos helyzetek, amikor akár gólt is lőhetett volna.

Rettentően nehéz dolga volt a csapatok játékosainak, és Odegaard kezezéséről még mindig sokat beszélnek. Klopp sem érti, hogyan nem ítéltek büntetőt az esetet követően, vagy legalább szóltak volna rá a bíróra a VAR-szobából, hogy nézze meg a szituációt a pálya szélén. A másik nagy probléma Tsimikas gyors kiesése volt, akit már az első félidőben le kellett cserélni. Soron kívül Május végén indul a vendéglátó üzletek támogatási programja, elsőként ők pályázhatnak

Olyan szerencsétlenül esett, hogy súlyosan megsérült, miközben letarolta Kloppot. Akár a Liverpool edzője is megsérülhetett volna, egy lábtörés is benne volt a pakliban, de szerencsére a legendás német szakember egyben maradt. Tsimikas ugyanezt már nem mondhatja el magáról, azonnal érezte, hogy valami nagyon nem stimmel a kulcscsontja körül.

„Nem fájt, de azt gondoltam, hogy talán Kostas renden lesz. Boldogan odaadnám a kulcscsontomat azért, hogy újra fitt legyen. Nem jó érzés, amikor ilyesmi történik előtted, és te is részese vagy. Nem voltam benne biztos, hogy egyáltalán mi történt, vagy én estem-e rá, nem szép dolog ilyet látni.” – idézte Kloppot az ESPN.

Noha nem tűnt olyan nagy esésnek, olyan rosszul fogott talajt a Liverpool egyik legfontosabb játékosa, hogy eltörte a kulcscsontját, ami nem mostanában fog összeforrni. Ez pedig azt jelenti,h hogy egy újabb nagy név iratkozott fel a sérültek listájára. „Egyértelműen eltört, így hosszú időre kiesik. A többi kérdést majd még látnunk kell.”

Orbán Viktor: "Robert Fico kiesett a munkából", "ma egyedül kell küzdenünk a békéért"

A miniszterelnök bejegyzést tett közzé a közösségi médiában a szlovák miniszterelnök elleni merénylet kapcsán.