Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,96 Ft
Euró
385,41 Ft
Font
450,65 Ft
Bitcoin
67,012 $

Videón Szoboszlai parádés gólja a Sheffield United ellen a Liverpool színeiben

Szoboszlai Dominik ismét felhívta magára a figyelmet, újabb gólt lőtt a Liverpool színeiben, aminek nagyon örült.

...svg content...Fotó: EPA/TIM KEETON
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik parádés góllal mutatkozott be a Liverpoolnál, és úgy tűnik, csak pazar góljai vannak. Továbbra is rendkívül alázatosan játszik, rendre azt keresi, hogyan szolgálja ki a csapattársait.

Marco Rossi és Jürgen Klopp is több gólt lát a játékosában, aki most eleget is tett a kérésnek. Kivételes rúgótechnikával rendelkezik, és amikor látja az esélyt, tüzel, nem egy nagy lövése volt már az elmúlt hónapokban. Soron kívül Elfogatóparancs kiadását kérte az izraeli miniszterelnök és a Hamász vezetői ellen a Nemzetközi Büntetőbíróság főügyésze

Ezúttal nem távolról, hanem egész közelről vette be a kaput a Sheffield United otthonában. Szenzációsan kezelte le a labdát, majd a levétel után már rezgett is a háló, amivel bebiztosította csapata győzelmét.

Rövid időn belül közel 500 ezren nézték meg az összefoglaló videót, és sokan Szoboszlait tartották a nyerő embernek, nem véletlenül. Minél többet van a pályán, annál jobb játékossá válik, és ezt Klopp is látja.

Nem mellesleg a Liverpool ezzel a győzelmével mindössze 2 pontra van a listavezető Arsenaltól, addig a Manchester City a váratlan vereségével 6 pontos hátrányba került. Minden eddiginél izgalmasabb az idei PL, miközben a Manchester United is újra ott van a tűz közelében a Chelsea legyőzésével. Szoboszlai Dominik gólját erre a linkre kattintva nézhetitek meg az összefoglaló részeként.