Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Szoboszlai újabb pazar gólt szerzett a Liverpoolban, ismét közelebb kerültek az Arsenalhoz

Ezúttal a Sheffield Unitedet győzték le idegenben, tapadnak a listavezetőre.

...svg content...MTI/EPA/ANNA SZILAGYI
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Jürgen Klopp csapata ezúttal sereghajtó otthonába látogatott, és bár a kétgólos győzelem magabiztosnak tűnik, csupán a 95. percben sikerült megnyugtató előnyhöz jutnia a Liverpoolnak, méghozzá Szoboszlai Dominik góljával.

A vendégek rengeteg passzal és jelentős labdabirtoklással uralták a játékot,  végül az első félidőben egygólos vezetést sikerült kidolgoznia a Vörösöknek, miután a 37. percben Virgil van Dijk Alexander-Arnold szögletét követően gólt szerzett. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

A második játékrész is hasonlóan alakult, számos Liverpool helyzetet láthattunk, ám a második találat nem jött össze. Jürgen Klopp igyekezett felfrissíteni csapatát, némileg meglepő módon a hajrát megelőzően Mohamed Salah-t is lekapta a pályáról.

Végül aztán a hatperces hosszabbításban eldőlt a találkozó, miután egy kontrából megindult a Liverpool, és bár Darwin Núnez először még elveszítette a labdát, másodjára sikeresen eljuttatta azt a középen remekül helyezkedő Szoboszlaihoz, aki kíméletlenül bevarra a hálóba.

A magyar játékos harmadik gólját szerezte a Liverpool színeiben, ebből kettőt a bajnokságban. Jürgen Klopp együttese 15 fordulót követően mindössze két ponttal van lemaradva a listavezető Arsenaltól, míg a Manchester City lecsúszott a negyedik helyre, miután vereséget szenvedett az Aston Villától.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.