Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,25 Ft
Euró
385,32 Ft
Font
449,19 Ft
Bitcoin
65,704 $

Farm VIP: Rékasi a lábát is elveszíthette volna, ha marad

Rékasi Károly egyáltalán nem akart hazamenni, de az orvos közölte vele, ha marad, még az is benne van a pakliban, hogy elveszítheti a lábát.

...svg content...Fotó: TV2
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rékasi Károly a sok évvel ezelőtti súlyos motorbalesetet szenvedett, ami megváltoztatta az életét. Egy ország aggódott érte, még a legrosszabb forgatókönyv is benne lehetett a pakliban, de szerencsére túlélte az incidenst.

Ugyanakkor maradandó sérüléseket szenvedett, és több műtéten esett át rövid idő leforgása alatt, mint sok más ember összesen az élete során. Már tudni lehetett, hogy nagy a gond, ugyanis megsérült Rékasi lába. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

A csapat is érezte, benne van a levegőben, hogy hamarosan el kell búcsúzni a csapat egyik szívétől. Gáspár Zsolti nem várt tovább, úgy döntött, hogy elviszi Károlyt az orvoshoz, ahol megvizsgálták.

Hosszú ideig volt távol, órákat vártak rá, majd visszatért, és gyorsan közölte, hazamegy. Megható módon búcsúzott, sokkal tovább tervezett, és ha nincs a motorbalesete, valószínűleg az egyik fő esélyes lehetett volna.

Demcsák Zsuzsa és Zsolti elárulta, Rékasi nagyon nem akart távozni, az utolsó pillanatig ellenezte ezt. Az orvos azonban közölte vele, ha marad, nemcsak trombózist kaphat, hanem el is veszítheti a lábát, ami kellően meggyőzhette arról, hogy itt nincs visszaút.

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.