Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,48 Ft
Euró
386,09 Ft
Font
449,64 Ft
Bitcoin
62,177 $

Mindenkinek leesett az álla Szandi produkciójától a Sztárban Sztár leszek!-ben

Döbbenetesen jó volt Szandi a Sztárban Sztár leszek!-ben, szenzációsan mozgott és énekelt, mindenkinek leesett tőle az álla.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Sztárban Sztár leszek! 2023-as évadában is gőzerővel készülnek a döntőre. Már nem kell sokat várnunk arra, hogy megtudjuk, ki lesz a győztes, aki óriási nyereményeket vehet át, amire azelőtt nem volt példa.

A TV2 megint kitett magáért, és egy szenzációs show-val rukkolt elő az elődöntőben. Tóth Gabi ennek mérten megint átalakult, és jól is érezte magát a bőrében, megint sok dicséretet kapott a megjelenése láttán. Soron kívül Így alakul a boltok nyitvatartása a pünkösdi hosszú hétvégén

Az énekesnő külön gratulált Krausz Gábor és Mikes Anna győzelméhez, miután megnyerték a Dancing with the Stars új évadát. Arra viszont továbbra sem kaphattunk választ, hogy Gábor és Anna együtt vannak-e.

Tóth Andi is az extra fellépők között szerepelt, és akkorát ment Tina Turnerként, hogy senki nem jutott szóhoz. Gabinak is nagyon tetszett, amit látott, csak dicsérni tudta a kolléganőjét, aki alkotásra született.

Akárcsak Szandi, aki pedig Nagy Alexa oldalán csinált hatalmas bulit. Shakira és Jennifer Lopez is megirigyelte volna ezt a show-t, abszolúte topminőséget vittek a színpadra, szerencsések, akik ezt a helyszínen élhették át.

Az USA 1 milliárd dollár értékű katonai csomagot küldhet Izraelnek a háborúhoz

Az USA nemcsak Ukrajnát támogatja katonai szinten, hanem Izraelt is, akik egy új, 1 milliárd dollár értékű csomagot kaphatnak.