Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,07 Ft
Euró
384,24 Ft
Font
450,91 Ft
Bitcoin
68,842 $

Tóth Andi élő adásban közölte Tóth Gabival, nem ő tiltotta le

Tóth Andi és Tóth Gabi nem a legjobb barátnők, ehhez nem kell sok matek, hogy tudjuk, de rosszban sincsenek, viszont Gabi nagyon szeretné, ha Andi visszatérne a színpadra, mert ott a helye.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Dancing with the Stars negyedik évada szombaton ért véget, ami történelmi volt, mert soha ezelőtt nem volt férfi győztese a műsornak. Még nagyobb meglepetés született azzal, hogy Krausz Gábor lett a győztes, aki külön kiemelte, szerinte ezt nem ő, hanem Mikes Anna nyerte meg.

A tangójuk is fantasztikus volt, bár a közösségi médiában erősen megoszlanak a vélemények, kinek kellett volna nyernie. Gábor hozzátette, nem fogja azt mondani, hogy megérdemelték a győzelmet, de hálás a sok szavazatért. Soron kívül Orbán Viktor besétált egy hódmezővásárhelyi sörözőbe

Tóth Gabi a Sztárban Sztár leszek! 2023-as évadának elődöntőjében üzent Gábornak és Annának. Az énekesnő szokásához híven most is átalakult, egy igen látványos és izgalmas ruhában tűnt fel az élő adásban.

Tóth Andi szombaton a Dancingben is fellépett, szenzációs volt, míg vasárnap Tina Turner bőrébe bújt. Abszolúte klasszisként énekelt, ami mellett Gabi sem tudott elmenni szó nélkül, és jelezte, a fiatal lánynak a színpadon a helye.

Gabi kiemelte, nagyon nem tud reagálni Andi dolgaira, mert 4 éve letiltotta őt. Andi gyorsan rávágta erre, hogy ez pontosan fordítva történt, miközben többen felnevettek, Majka sem hagyta ki a ziccert.

Orbán Viktor Karácsony Gergelynek üzent: „Bukorvári van, új főpolgármester lesz”

Orbán Viktor miniszterelnök sem tartja jó vezetőnek Karácsony Gergelyt, aki Szentkirályi Alexandra szerint csak egy báb, valójában Gyurcsány Ferenc irányít Budapesten.

Magyar Péter reagált Orbán Viktor Varga Juditról tett nyilatkozatára

Magyar Péter ismét Varga Juditról nyilatkozott, két témában is megemlítette a volt feleségét, aki ugyan már nem politikus, kapcsolatba maradt a kormánnyal.