Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,18 Ft
Euró
398,72 Ft
Font
476,14 Ft
Bitcoin
61,838 $

Szoboszlai nélkül is simán nyert a Liverpool az Európa-ligában

A magyar klasszis kapott egy kis pihenőt a LASK ellen, ami bőven belefért, így is magabiztosan nyert a csapat.

...svg content...Fotó: EPA/PETER POWELL
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A Ferencváros egy igen más estén van túl, ugyanis több mint drámai módon nyerte meg a mérkőzését a Konferencia-ligában. A Liverpool szintén pályára lépett, csak épp az Európa-ligában a LASK ellen.

Nem lehetett kérdés a győzelmük, és ennek megfelelően is játszottak. Szoboszlai Dominik kulcsjátékosként pihenhetett, így most nem kapott helyet a kezdőben, egyszerűen mindezt megengedhette magának a Liverpool. Soron kívül Vitézy Dávid visszaszólt Lázár Jánosnak: javaslom egy hársfatea elfogyasztását

Gyakorlatilag az első 15 percben minden eldőlt, köszönhetően Diaz és Gakpo góljának. A 12. percben Diaz, a 15-ben pedig Gakpo köszönt be Gomez és Salah passzából, akik szintén jól játszottak.

Salah ezúttal sem maradt gól nélkül, az 51. percben büntetőből volt eredményes. Akkor már 3-0 volt az állás, míg a lefújás előtti pillanatokban Gakpo duplázott, kialakítva ezzel a négygólos végeredményt.

A tabellát a már továbbjutott Liverpool vezeti 12 ponttal a 8 pontos Toulouse előtt, majd jön az 5 pontos Union St. Gilloise és az eddig 3 pontot gyűjtött LASK. Az angolok legközelebb december 14-én lépnek pályára a sorozatban az Union St. Gilloise otthonában.

Lázár János: „néhány aberrált, belvárosi, libsi gyereknek megártott a túl sok szívás”

Lázár János nem fogta vissza magát, határozott üzenetet küldött Vitézy Dávidnak, akiről megvan a véleménye.