Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,81 Ft
Euró
387,07 Ft
Font
452,21 Ft
Bitcoin
66,906 $

Nyert a Manchester United, már csak 6 pontra vannak az első helytől

A Manchester United a rengeteg pontvesztés után már ott tartanak, hogy mindössze 6 pontra vannak a listavezető Arsenaltól.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Premier League minden hétvégén remeket meccseket kínál, és egy ideje a kisebb csapatok is képesek beleszólni a nagyok dolgába. Az Aston Villa szintén bajnokaspiránssá nőtte ki magát, most épp a Tottenham idegenbeli legyőzésével.

Az Arsenal sem unatkozott, hozta a 3 pontot a Brentford ellen, amivel átvették a vezetést. Arteta csapata ezzel tökéletesen kihasználta a Manchester City és a Liverpool egymás elleni döntetlenét, ami egyik csapatnak sem jött jól. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

A Chelsea pedig egy igen nagy pofonba futott bele a Newcastle ellen, akik ugyancsak komolyan gondolják a bajnoki harcot. Sőt, a Manchester United is megérkezhet lassan, noha nemrég még sehol nem voltak.

A Manchester United visszatért, Garnacho álomgót lőtt

Most ott tartunk, hogy 13 fordulót követően a Manchester United mindössze 6 ponttal számol kevesebbet az Arsenalhoz képest, és 2 pontra vannak a Tottenham-tól, akik sorozatban harmadik alkalommal is kikaptak.

A Manchester United az Everton pályán sem volt a legmeggyőzőbb, de Onana parádésan védett, és egy ideje azt a formáját mutatja, amiért leigazolták De Gea helyére. A 3. percben Garnacho meglőtte a forduló gólját Dalot passzából, de az Everton nem egy alkalommal egyenlíthetett volna.

Az 56. percben egy hosszas VAR-os elemzés után a játékvezető törölte Martial sárga lapját, mert azt gondolta, dobta magát a francia támadó a 16-oson belül. A felvételen tisztán látszott, hogy az United korábbi sztárja, Young buktatta az ex-csapattársát, így járt érte a büntető, bár az angol védő így is örülhetett, mert megúszta a második lapot.

Az eddig nagyon gyengén teljesítő Rashford állt oda a büntetőhöz, aki nem hibázott, keményen bevágta a labdát a hálóba. A mindent eldöntő találat Martial nevéhez fűződött az utolsó 15 perc előtt, ekkor már 3-0 volt az állás, ami maradt is.

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.