Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,438 $

Klopp nem vár csodát a Manchester City ellen

Jürgen Klopp a nagy rangadó előtt nyilatkozott, amit izgatottan vár, de tudja jól, a világ legjobb csapata ellen fogna játszani.

...svg content...Fotó: EPA/GUILLAUME HORCAJUELO
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

13 óra 30 perckor rendezik meg a Manchester City-Liverpool csúcsrangadót az angol bajnokságban, aminek ideje alatt minden bizonnyal Szoboszlai Dominik kezdőként léphet majd pályára. A City jelenleg 28 ponttal vezeti a bajnokságot, addig a Liverpool a második helyen 27 egységet számol.

Klopp a hivatalos sajtóeseményen ismét a világ legerősebb csapatának nevezte a Cityt, akik legutóbb tripláztak. Ez pedig nem sok jót vetít előre, ugyanakkor a Liverpool sokat erősödött tavaly óta, köszönhetően Szoboszlainak is. Soron kívül Záporok és zivatarok várhatók pünkösdhétfőn, néhol még jégeső is lehet

„A szombat kétségkívül nagy feladatnak ígérkezik, az elmúlt évek világ legerősebb csapata ellen játszunk. Ez hatalmas feladat a világ minden csapata számára, és számunkra is, de meg fogjuk próbálni.”

Klopp tudja, hogy a City az esélyesebb

„Ez nem egy tesz, hogy mennyire tudunk közel kerülni a Cityhez, ez csak egy szuper izgalmas mérkőzés. Számunkra ez nem az izgalomról szól, és megfelelően fel kell készülnünk rá. Tudjuk, hogy a legjobb formánkat kell nyújtanunk, hogy esélyt kapjunk.” – idézte a Sky Sports.

„Ha ez megvan, akkor rajtunk múlik, hogy éljünk vele. Sok minden történhet, játszhatunk rosszul, veszíthetünk? Lehetséges. Játszhatunk rosszul és nyerhetünk. Erre azt mondanám, hogy nem valószínű. A City ellen ez eléggé kizárt. Játszhatunk nagyon jól és nem nyerünk, az már inkább lehetséges, ahogyan az is, hogy nagyon jól játszunk és nyerünk.”

„Ennek a csapatnak most nem kell vizsgáznia, az irány, amerre megyünk – felfelé – tényleg jó, és ez nyilvánvaló. A Toulouse ellen nem voltunk jók. Sok változtatást hajtottam végre, így ez az én felelősségem, de ez még mindig nem jó. A Luton ellen sem voltunk jók, és ha nyertünk volna, akkor is ezt mondom. Ebben a szezonban azonban sok meccsünk volt, és megérdemeltük, amit kaptunk.”

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.