Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,53 Ft
Euró
386,78 Ft
Font
451,69 Ft
Bitcoin
66,745 $

Szoboszlai pálinkával ünnepelt a lelátón: „Hány fokos?”

Szoboszlai Dominik igazi vezérként mondott beszédet a Montenegró elleni Eb-selejtezős mérkőzést követően, aminek ideje alatt két remek gólt szerzett.

...svg content...Fotó: A gólszerző Nagy Ádámnak (j3) gratulálnak csapattársai a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők tizedik, utolsó fordulójában, a G csoportban játszott Magyarország - Montenegró mérkőzésen a budapesti Puskás Arénában 2023. november 19-én. A nemzeti együttes 3-1-ra nyert, így csoportelsőként jutott ki a jövő évi németországi Eb-re. MTI/Kovács Tamás
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Nehéz szavakat találni arra, amit a magyar válogatott véghez vitt idén, hiszen veretlenül lettek csoportelsők egy nem túl könnyű csoportban. Ugyan voltak gyengébb pillanatok is, a vereséget rendre el tudták kerülni.

Még Bulgária ellen is sikerült, akik a lefújás előtti másodpercekben vezettek, majd jött az egyenlítés, mely kijutást ért. Ezek után Montenegró ellen csupán az volt a kérdés, ki lesz a csoportelső. Soron kívül Gigantikus légtisztító lehet az emberiség ütőkártyája a klímaváltozás elleni küzdelemben

Noha a magyar válogatott hátrányba került, ezúttal sem adták fel, és Szoboszlai élete egyik legszebb szólójával hozta 1-1-re a meccset, majd két perccel később már vezettek a góljával. Hihetetlen pillanatok voltak, amiért több mint hálásak és büszkék vagyunk.

A kegyelemdöfést Nagy Ádám vitte be Szoboszlai veszélyes szabadrúgása után, és ez a 3-1-es végeredmény megmutatja, mire is képes a csapat, sérült kulcsjátékosok ide vagy oda. Dibuszról sem feledkezhetünk meg, klasszisként védett, parádésan teljesített.

Szoboszlai pálinkával ünnepelt

Szoboszlai a lelátón mondott beszédet, de előtte meghúzott egy pálinkát. „Hány fokos?” – tette fel a kérdést a Liverpool sztárja. Elsősorban a csapatnak mondott köszönetet, akik kapcsán hangsúlyozta, mindig alázattal és nagy elánnal játszottak.

Miután tapsot kért nekik, kiemelte a szakmai stábot is, akik szerinte ugyanolyan dicséretet érdemelnek. Természetesen az összes magyarnak köszönetet mondott, akik minden egyes mérkőzésen támogatják a csapatot, akkor is, ha épp nem megy a játék.

Ahogyan Szoboszlai fogalmazott, egyet megígérhet a csapat nevében, mégpedig azt, hogy jövő nyáron az Európa-bajnokságon olyat visznek véghez, ami felejthetetlen lesz.

Oltásellenes szülők perelnek gyermekorvosokat Magyarországon

Riasztó mértékű az oltásellenes lobbi térhódítása Magyarországon.