Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
358,47 Ft
Euró
387,08 Ft
Font
450,11 Ft
Bitcoin
62,856 $

Jürgen Kloppnak már elege van a Salah jövőjét firtató kérdésekből

Miután ismételten arról kérdezték az edzőt, hogy mi a helyzet a játékossal, miután a szaúdi profi liga bepróbálkozott nála, Klopp kijelentette, most lett elege ezekből a kérdésekből.

Fotó: MTI/EPA/Peter Powell
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

A 90min.com jelentése szerint a Liverpool edzője, Jürgen Klopp egyre nehezebben viseli, hogy folyamatosan ugyanazzal kérdéssel bombázzák, nevezetesen egyik játékosa, Mo Salah kapcsán, akit sok más játékosokhoz hasonlóan szintén megkörnyékezett a szaúdi profi liga.

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a szaúdi profi liga bajnok csapata, az Al Ittihad környékezte meg a nyáron a játékost, mely kész lett volna világrekordot jelentő összeget fizetni a csatár megszerzéséért, ráadásul széles körben elterjedt az az információ is, hogy maga Salah is nyitott lett volna az abszolút hirtelen váltásra. Soron kívül Vitézy Dávid szerint a fővárosi állatvédelem kudarc

Ugyanakkor a relatíve gyorsan lezárult saga során a Liverpool egyértelműen jelezte, hogy Salah nem eladó, így nem is volt hajlandó még csak tárgyalni sem az ügyben a szaúdiakkal a múlt heti átigazolási határidő előtt. Salah így tehát a következő hónapokban garantáltan marad a Liverpoolnál, noha hosszabb távú jövője kapcsán továbbra is élénken pörögnek a pletykák és a találgatások.

Most pedig a Premier League szombati, Wolves elleni kirándulását megelőző sajtótájékoztatón Kloppot arról kérdezték, hogy a szaúdiak a későbbiekben vajon ismét bejelentkezhetnek-e a játékosért, mire Klopp érthető módon kissé frusztráltan reagált:

„Most viccelsz velem, ugye? Nem tudsz decemberig várni, hogy feltedd ezt a kérdést? Nem aggódom, és nem is aggódtam, amíg újra fel nem nyitottad a sebet. Nem aggódom.”

Salah egyébként parádésan kezdte az új szezont, hiszen a Liverpool eddigi négy mérkőzésének mindegyikén betalált: először a Chelsea elleni 1-1-re zárult mérkőzésen; majd a Bournemouth elleni 3-1-es győzelem; végül pedig a Newcastle United elleni 2-1-es győzelem alkalmával talált a hálóba.

A Microsoft a közeljövőben ismét emelheti az Xbox Game Pass árát

Noha ez az utolsó dolog, amit a legtöbb előfizető hallani szeretne, valószínűleg újabb áremelést eszközöl az Xbox Game Passnál a Microsoft.