Clouds
21 Budapest
Dollár
359,52 Ft
Euró
390,06 Ft
Font
443,99 Ft
Bitcoin
22,875 $

A család még mindig értetlenül áll Babicsek Bernát halála előtt

A színész gyászoló családjának fájdalma nem enyhült, s az sem segít nehéz helyzetükön, hogy a mai napig nem tisztázták, hogyan és miért vesztette életét a tehetséges művész.

Ian hurrikán: mi lesz azokkal, akik nem kötöttek biztosítást árvízkárra?

Az Ian hurrikán hihetetlen pusztítást okozott az Egyesült Államokban: lakóházak tízezreiben keletkezett kár, árasztották el őket az árvizek, ám felmerült egy igen lényeges kérdés is a természeti katasztrófa kapcsán: mi lesz azokkal, akik nem kötöttek biztosítást árvízkárra?

Mi lesz a megszállt és annektált ukrán területeken élők állampolgárságával?

Miután hétfőn a Kreml szóvivője egy kissé homályos nyilatkozatában kijelentette, hogy Oroszország "konzultálni fog" a megszállt és annektált ukrán területek lakóival a határok kialakításáról, egy fontos kérdés merült fel a helyiek kapcsán.

Rövidesen indul a nemzeti konzultáció, mutatjuk a részleteket

Dömötör Csaba közlése szerint a szankciókról szóló nemzeti konzultációs kérdőíven hét kérdés lesz, és ezek között biztosan lesz egy gázszankciókra vonatkozó rész.

Nagy a bizonytalanság, amiért a kormány a belügyminisztérium irányítása alá helyezi a Honvédkórházat

A kormány előzetes egyeztetés nélkül döntött az áthelyezésről, az alkalmazottak körében azonban egyre nagyobb a bizonytalanság a jövőt illetően.

További Hírek

"A gyermekek oltásával megóvjuk őket a súlyos szövődményektől"

Íme öt kérdés, és öt válasz az 5-11 éves korosztály oltásával kapcsolatban.

Szakértő válaszol a gyermekek oltásával kapcsolatos kérdésekre

Sok szülőnek és gyermeknek kérdései vannak azzal kapcsolatban, hogy mit jelent majd ez az oltás. A beoltott gyerekeknek továbbra is maszkban kell járniuk az iskolába? Több barátjukkal találkozhatnak és ott is aludhatnak? És a kisgyerekek tényleg annyira megbetegszenek a fertőzéstől?

Az RTL Klub miniszterelnök-jelölti vitájában civilek is kérdezhetnek a jelöltektől

A szerdai miniszterelnök-jelölti vitán civilek is tehetnek majd fel kérdéseket a jelölteknek.

Egy pár azt állítja, hogy lencsevégre kapták Brian Laundrie-t, miközben szelfiztek

Marci Newsom és családja a Pinellas megyei Fort De Soto Parkban szállt meg, és azt állítják, hogy Laundrie mindössze néhány méterre lehetett tőlük.

Kreml: Elképzelhetetlen egy Putyin-Zelenszkij találkozó, amíg Kijev a Krímről tárgyal

Dmitrij Peszkov megjegyezte, hogy a két vezető találkozója akkor lehetséges, ha a napirenden szerepelnek a minszki megállapodások végrehajtására tett kijevi lépések és a Normandiai Négyek csoportjának párizsi csúcstalálkozóján hozott döntések is.

Ronaldo lesérült, mi lesz így az átigazolással?

Cristiano Ronaldóról készült egy felvétel, amint a Juventus edzésén karsérüléssel hagyja el a pályát.

Tálib ígéretek és az al-Kaida

Az elmúlt hetekben a tálibok diplomáciai küldöttségeket küldtek több országba, köztük Oroszországba, Iránba és Katarba, és biztosították a nemzetközi közösséget arról, hogy nem fogják megengedni, hogy külföldi terrorista csoportok, például az al-Kaida és az ISIS az általuk ellenőrzött területeken működjenek. Továbbra sem világos, hogy az ultrakonzervatív szunnita milíciacsoport beváltja-e ezeket az ígéreteket.

Kérdések, amiket nem érdemes feltenni a mentősöknek

A mentők minden egyes nap találkoznak furcsaságokkal, azonban van, ami még őket is meg tudja lepni.

A szakértők már készülnek a jövő biológiai fegyverére, mely beavatkozhat az emberi DNS-be

A világ több mint egy éve küzd a koronavírus-járvánnyal, mely a mai napig világszerte több mint 100 millió polgárt fertőzött meg, továbbá a kétmillió főt is meghaladja a koronavírusban elhunytak száma.