Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,38 Ft
Euró
400,89 Ft
Font
479,01 Ft
Bitcoin
62,736 $

Az Arsenal és a Manchester United is pályára lép szombaton

Több topcsapat is pályára lép szombaton a Premier League-ben, ahol folyamatosan zajlanak az események.

...svg content...Fotó: Unsplash/Nat Callaghan
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Péntek este rendezték meg a Premier League új szezonjának harmadik fordulóját, pontosabban mondva annak nyitómérkőzését. A Chelsea végül 3-0-ra hozta a Luton Town elleni meccsét, amivel megszerezték az első győzelmüket.

Azelőtt egy döntetlenre futotta a Liverpool ellen, míg a West Ham United otthonában kikaptak. Ez a 3 pont talán új lendületet ad Pochettino csapatának, amire a Manchester Unitednek is nagy szüksége lenne. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

Több sebből is vérzik az United kerete, ráadásul a sérülések sem segítik őket. Legutóbb a Tottenham ellen kapott ki a csapat, noha már gólokkal vezethettek volna az első félidőben, de minden helyzetet kihagytak.

Szombaton hazai pályán javíthatnak a Nottingham Forest ellen, de ezzel a kerettel és játékkal még egy egy vereség is benne lehet a pakliban. Délután 4 órakor kezdődik a meccs, amit érdemes lesz figyelemmel követni.

A Tottenham már 13 óra 30 perckor pályára lép a Bournemouth otthonában, míg az Arsenal az Unitedhez hasonlóan odahaza játszik 16 órás kezdési időponttal. A londoniak a Fulhamet fogadják, akik jelenleg a 14. helyen állnak, közvetlen Ten Hag csapata mögött.

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Óriási balesetet vettek videóra az M0-son, becsapódott egy X5-ös BMW

Az idős sofőr hibázott, majd rögtön kiszállt, és megkérdezte, rendben van-e az előtte lévő, akinek totálkárosra törte az autóját.