Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

A folyamat beindult, Messi és Guardiola már elkezdtek beszélni az átigazolásról a Manchester Citynél

Lionel Messi elkezdte feltérképezni a valós lehetőségeit, majd közölte a Barcelonával, hogy távozni akar, ami nem lesz egyszerű számára, még a kilépési záradék ellenére sem.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Lionel Messi elkezdte feltérképezni a valós lehetőségeit, majd közölte a Barcelonával, hogy távozni akar, ami nem lesz egyszerű számára, még a kilépési záradék ellenére sem.

Az argentin sztár szerződésében állítólag van egy olyan záradék, ami lehetővé tenné számára azt, hogy a szezon végén távozzon. A koronavírus miatt azonban minden eltolódott, így ez a záradék a Barcelona értelmezésében már csak a következő idény végén léphetne érvénybe, addig Lionel Messi nem így gondolja. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Alapesetben a katalánok 700 millió euróért azonnal elengednék Messit, ugyanis ez az az összeg, amit a kontraktusában meghatároztak kivásárlási árnak. Erősen valószínűtlen, hogy bárki is kifizesse ezt az összeget az aranylabdásért, aki már 33 éves, másrészt gazdasági világválság van.

KEZDŐDHET A MESSI-HADMŰVELET

Valószínűbb, hogy a Barcelona egyezkedni fog a klubokkal, és meghatároz egy árat. Egyelőre nem ismert ez az összeg, de a következő napokban erre is fény derülhet. A Manchester City a korábbi barca-edző Pep Guardiola miatt favorit lehet.

Az ESPN kiderítette, hogy Guardiola és Messi az elmúlt héten már beszéltek telefonon annak a lehetőségéről, hogy közösen folytassák tovább a Manchester Citynél. Lionel kedd értesítette a Barcát a távozási szándékáról.

A szerződése 2021-ig érvényes, tehát jövő nyáron már ingyen távozhatna, ha most nem sikerülne neki a kilépés. A csapata arra kérte őt, hogy maradjon a Camp Nou-ban, ahol majndem 20 éve játszik, gyakorlatilag tinikora óta.

A City és Guardiola régóta meg akarja szerezni a sztárt, de vannak olyan hangok is, hogy Messi eddig kissé vonakodott attól, hogy a Premier League-ben játsszon, ami teljesen más kávéház, mint a spanyol liga. Ugyanakkor a barátja, Sergio Aguero példája is jól mutatja, hogy egy dél-amerikai játékosnak is feküdhet a PL, még ha annyira nem is tudna kiemelkedni a mezőnyből, mint Spanyolországban.

Az ESPN azt is megtudta, hogy a City magas rangú vezetői a közelmúltban beszélgettek Messiékkel, és tudták, hogy vannak bizonyos kétségei a jövőjével kapcsolatban. Ez még a Bayern München előtti 8-2-es pofon előtt volt.

Miután Messi eldöntötte, hogy távozik, a Manchester City-nek tudnia kell, hogy mekkora összegről van szó, mert semmiképpen nem akarják megsérteni az UEFA pénzügyi szabályzatát, amin a koronavírus világjárvány miatt lazítottak.

A Barcelona továbbra is kitart amellett, hogy Messi „távozási záradéka” az idei évre júniusban lejárt, tehát alapestben a világsztár képtelen lenne most távozni, de ezzel azt kockáztatják meg, hogy jövőre ingyen mehetne, kivéve, ha télen nem adnak túl rajta. Addig kapnának időt arra, hogy meggyőzzék a hosszabbításról.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/harom-vadpontban-is-bunosnek-talaltak-a-manchester-united-sztarjat/

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.