Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,952 $

Rövidebb lépcsőket használ Biden, ezzel elkerülve egy újabb kínos helyzetet

Egy forrás szerint az időjárásnak is köze van ahhoz, hogy a rövidített lépcsők mellett döntöttek, ám valószínű, hogy más dolog is áll a háttérben.

...svg content...Fotó: EPA/BONNIE CASH / POOL
Észak-Amerika

Koós Alexandra

Szerkesztő

Egy jelentés szerint Joe Biden amerikai elnök immár a rövidebb lépcsők használatát preferálja, amennyiben az Air Force One fedélzetére szeretne feljutni, miután számos alkalommal megbotlott a repülőgép lépcsőjén.

Az NBC News elemzése szerint mindez azt bizonyítja, hogy a Fehér Ház egyre több engedményt tesz a 80 éves elnök számára, hogy „soha többé ne fordulhasson elő” olyan eset, amely ismét kínos helyzetbe hozná. Legutóbb például az amerikai légierő ünnepségén esett el Biden. Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

„Az ilyen helyzetekben sosem lehetünk elég óvatosak”

– nyilatkozta az egyik tanácsadó a csatornának.

Az elnök az amerikai légierő ünnepsége előtt csak 37%-ban alkalmazta a rövidített lépcsősort, amikor elutazott valahova, ám az elmúlt hét hétben inkább emellett döntött az esetek 84%-ában, vagyis 37 alkalomból 31-szer, amikor fel- és leszállt – írta a New York Post.

Erre vonatkozóan az NBC News a Fehér Házat is megkereste, ám nem nyilatkoztak az ügy kapcsán, míg egy, a helyzetet ismerő forrás szerint az időjárásnak is köze van ahhoz, hogy az elnöki különgépre rövidebb lépcsőket szereltek.

Ezeken a helyeken törik fel vagy lopják el a legtöbb autót

Meglepő, de nem Budapest az autólopások és feltörések elsődleges helyszíne a rendőrség adatai szerint.