Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,667 $

További Hírek

A Boeing a jelentésre válaszolva közölte, hogy vállalja a felelősséget a történtekért.

A nukleáris fegyverprogram miatt bevezetett szankciók korábban meggátolhatták abban Észak-Koreát, hogy előrelépést érjen el ennek kapcsán, de úgy tűnik, hogy a helyzet mostanra megváltozott.

A WHO szerint az elmúlt években folyamatosan csökkent a dohányzó felnőttek száma a világon, ám a dohányipar nem adja fel, meg akarja fordítani ezt a tendenciát.

Annak használata csökkentette a túlórák számát, javította a munka és a magánélet egyensúlyát, és növelte a munkával való elégedettséget.

Az MNB 2023-as jelentésében többek között a gazdaságpolitikára, a hazai bankrendszerre, a vállalati hitelállományra és a gazdasági visszaesésre is kitért.

Az adatok azt mutatják, hogy egy év alatt 357 ezerrel növekedett az abszolút szegénységben élők száma. A szakértők szerint ez az inflációval függ össze.

Egy friss jelentés szerint számukra elegendő teret, megfelelő ösztönzést és kiteljesedési lehetőséget sem tudnak biztosítani.

A jelentés szerint soha nem látott nyomás alatt állnak a világ nyugdíjrendszerei, legfőképpen az egyre öregedő társadalom és az infláció miatt.