Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,24 Ft
Euró
386,55 Ft
Font
454,27 Ft
Bitcoin
69,484 $

További Hírek

Ha Izrael ellencsapást is tervez Iránnal szemben, azt nem fogja támogatni az USA, katonai szinten sem.

Az USA elnöke is arra számít, hogy Irán támadást fog indítani Izrael ellen, amivel még súlyosabbá válhat a helyzet a Köz el-Keleten.

A hírek szerint az elnök annak a lehetőségét fontolgatja, hogy rendelettel zárja le az Egyesült Államok déli határát az illegális határátlépések megakadályozása érdekében. A bevándorlás továbbra is égető kérdés az amerikaiak szerint, amit a republikánusok fel is használhatnak Biden ellen.

A Grammy-díjas Lizzo frusztrációját fejezte ki az online kritikák és zaklatások miatt, és péntek este egy Instagram-posztban kijelentette, befejezi karrierjét

Az amerikai elnök korábban már több alkalommal is megbotlott, sajtóértesülések szerint pedig stábja most rávette Bident, hogy egy speciális cipőt hordjon, megelőzve az ilyen eseteket.

Továbbá arra is fény derült, hogy a hivatalban lévő elnök két szakpolitikai területen élvez nagyobb bizalmat, mint elődje.

Dübörög a kampány, a regnáló elnök erős beszédet mondott, de úgy látszik, ez sem elég.

A magyar miniszterelnök is azon a véleményen van, hogy Joe Biden esetleges győzelme negatív hatással lenne, többek között az amerikai-magyar kapcsolatokra is.

A magyar miniszterelnök biztos benne, hogy Donald Trump az USA elnökeként óriási hatással lehet az orosz-ukrán háborúra, és a vezetésével beköszönthet a béke, míg ez Joe Biden vezetésével semmilyen formában nem valósult meg.